Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na maminsynka?

Polecane posty

Gość gość
Nie szukaj na tym forum poważnych i sensownych odpowiedzi na nurtujące cię pytania dot. twojego związku bo z pobieżnego przejrzenia tutejszych wypowiedzi nie wynika nic mądrego, szkoda żebyś podejmowała jakiegolwiek decyzje pod ich wpływem. Poszukaj jakiś ludzi-autorytetów którzy cię poprowadzą w tym temacie albo skorzystaj z nauczań ludzi którzy poświęcają temu swoje życie np. Mark Gungor, Mark Driscoll... to naprawdę może mieć wpływ na jakość twojego życia. A ja tu dzisiaj szukałem czegoś o kulinariach ;)

Gość gość
Nie wiem kto to jest Mark Gugnor ..ale coś doczytam :P A co to znaczy że sie nie staram? To jak mam się inaczej starać? Mam go zacząć olewac czy jak:(

Gość gość
To on się powinien starać, przede wszystkim zacząć się zachowywać jak dorosły człowiek.

Gość gość
Jakies inne rady ktoś ma jeszcze może? :)

Gość eustamina
mami synki powinni mieszkać całe życie sami z mamusią bo one rozwiązują jego kłopoty i jemu jest tak dobrze bo nawet jak będzie miał żonę to i tak mama będzie miała najwięcej do powiedzenia,a żona będzie najgorsza nawet jak będzie się starać, nie wiem po co one się starają żeby zadowolić teściową przecież nie żyją z nią tylko z jej synem,powinna chronić swoją rodzinę i ognisko domowe a nie teściowej

Gość klopsiki
Radze uciekać bo zmarnujesz sobie z takim życie

Gość gośćdfgds
samiec alfa to tez kiepskie rozwiazanie... bo on sam sobie nie ugotuje, nie wypierze bo bedzie twierdzil ze baba jest od tego. A sposob na mainsynka? smierc tesciowej. Sama czekam az ta moja zejdzie w koncu... Straszne ale prawdziwe