Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka666

Czy zerwac z chlopakiem?

Polecane posty

Gość czarnulka666

Znamy sie od lutego, ja mam 16, on 17lat. Od poczatku swietnie sie dogadujemy, lubimy to samo, nie lubimy tego samego, no bratnie dusze. Raz wyznal mi milosc i jakos tak sie potoczylo ze od czerwca jestesmy razem, wydawalo mi sie ze ja go tez kocham. Aczkolwiek ostatnio mysle o roztsaniu... Z wygladu niestety nie podoba mi sie, za to ja jestem dosc atrakcyjna. Swietnie sie dogadujemy ale coraz czesciej wydaje mi sie ze z mojej strony to tylko przyjazn. Juz pare razy probowalam z nim o tym pogadac ale jest bardzo uczuciowy i nie chce go zranic bo wiem jaki to bol. Nie pociaga mnie fizycznie tak jak poprzedni partner, ale swietnie sie dogadujemy... On nie wyobraza sobie zycia poza mna. Gdy powiedzialam mu ostatnio ze myslalam o rozstaniu to sie poplakal. Niedlugo jest festyn w moim miescie i po prostu nie chce z nim isc, a jak powiem ze ide z kolezankami to to nie przejdzie. Jestem dla niego "najpiekniejsza" ale lubie takich troszke skurwysynow :P typu kibice, dresy. a on jest zbyt uczuciowy, romantyczny... Co zrobic by sie uwolnic ale go nie zranic?

Gość gość
3/10

Gość gość
współczuję...chłopakowi