Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lora27brzeg

Jak zakończyć znajomość z młodszym o 7 lat?

Polecane posty

Gość gość
7lat to nie taka wielka roznica.niektorzy mlodzi szukaja duzo starszych kobiet.

Gość lora27brzeg
Mnie się jednak wydaje, że jest to duża różnica wieku :( I owszem, niektórzy młodzi szukają dużo starszych, ale z tego co się zdążyłam zorientować ( choćby dzięki "uprzejmym" znajomym i różnym forom w Internecie) często takim chłopakom chodzi jedynie o to, że dziewczyny w ich wieku są mocno niedoświadczone, a u starszych kobiet imponuje im ich otwartość (także seksualna). Ja jestem osobą niezależną ( również finansowo) i boję się, że po części to go właśnie tak do mnie ciągnie....

Gość gość
był temat zakochałem się w 7 lat starszej, teraz jak zerwać z 7 lat młodszym, super ktoś ma talent literacki, ale z ciebie dzieciak, pozdrawiam

Gość lora27brzeg
Gdzie był taki temat? Wątpię, by mój K. udzielał się na babskim forum... :)

Gość gość
temat był "zwariowałem , chyba zakochałem się w kobiecie 7 lat starszej" , lub coś w podobie. Dotyczyło jednak chłopaka który ma 27 lat

Gość lora27brzeg
z tego wynika, że nie dotyczy to mojego przypadku ;) No nic, co ma być to będzie. Byłam po prostu ciekawa opinii zupełnie obcych ludzi na temat mojej relacji. Z większości wynika, że powinnam się jednak poddać temu uczuciu i nie rezygnować z niego. Dam sobie więc czas. Może życie samo zweryfikuje nasz związek.

Gość gość
Autorko dobrze myślisz. Sama bylam w związkach z mlodszymi i żaden nie przetrwal.Po 2-4 latach zaczęło ich ciągnąć do dziewczyn w swoim wieku.Stracisz lata, kiedyś wspomnisz moje slowa.

Gość gość
jak jest dobrze to po co chcesz konczyc?

Jak czytam takie tematy to śmiać mi się chce. Przecież 7 lat to tyle co nic. Przecież naokoło widać takie pary (z reguły to facet jest starszy, ale nie zawsze). Ludzie są w związkach gdzie różnica wynosi 30 lat i więcej, i tu może wydawać się to bardzo nieodpowiednie...ale 7 lat? Z czasem wszelkie różnice sie zacierają, to samo jeśli chodzi o wygląd. Ilu jest ludzi którym można dodać 10 lat z wyglądu a drugim odjąć. "Chyba związek z młodszym nie jest akceptowany społecznie.." społeczeństwo jest okrutne i nie akceptuje wielu rzeczy, i równolatków, i tatuaży, i długich włosów u facetów, subkultur itd...jakby każdy na to patrzył, to każdy niemal związek nie miał by sensu bytu.

Gość lora27brzeg
Podjęłam ryzyko i idę za głosem serca....Nigdy przy nikim nie czułam się tak dobrze i chyba jednak byłabym głupia, gdybym z tego zrezygnowała z uwagi na nieprzychylność otoczenia :)