Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do dziewczyn które poroniły i mialy lyzeczkowanie

Polecane posty

Gość gość

Witam . Mam pytanie do pan które poroniły . Jestem 3 tyg po zabiegu i mam wrazenie ze jakby cofaja mi sie objawy ciazy tzn draznia mnie zapachy bola piersi , mam zgage, mdli mnie czasami wymiotuje ;/ to mnie meczy bo doskonale zdaje sobie sprawe ze w ciazy nie jestem ale moj organizm chyba nie ;/ czy któras z was tak miala czy to jeszcze długo potrwa ?

ja poronilam w kwietniu, mialam tez lyzeczkowanie, piersi mnie bolaly jeszcze pare tygodni, tak jak na poczatku ciazy, organizm musi sie przestawic, a to troche potrwa :) nawet pare tygodni. jest w Tobie jeszcze hormon hcg, jakbys teraz zrobila test ciazowy to wyszedlby pewnie pozytywny :)

Gość gość
dziekuje za odpowiedz. Wiem ze z tym testem mogłoby tak byc czytałam troche na ten temat a nie wiesz moze ile to jeszcze potrwa kiedy bthcg osiagnie poziom zerowy ja strasznie sie mecze :/

mysle ze po pierwszym okresie bedzie juz ok :) w ciazy beta przyrasta szybko, za to po poronieniu spada wolno, niestety :) ale jak przyjdzie @ juz powinno byc ok :) a po poronieniu ponoc latwiej zajsc w ciaze :)

Gość gość
czy łatwiej nie wiem ale nam lekarz kazał 3 @ odczekac wiec czekam narazie na 1

ja mialam czekac 2 @ ale tak jakos wyszlo, ze mialam jedna @ a drugiej @ narazie nie doczekalam, niedawno sie okazalo ze jestem w ciazy :) w tym tygodniu mam nadzieje, ze lekarz powie ze wszystko jest ok :)

Gość gość
merci31 a Ty probujesz juz ?

Gość gość
gratuluje :) bedzie dobrze zobaczysz :)

siedze jak na szpilkach, boje sie chodzic do toalety zeby nie zobaczyc jakiegos plamienia, zaraz po tescie zaczelam brac luteine, i teraz czekam, na dobre wiesci mam nadzieje :)

Gość gość
wiesz dla mnie to sa super wiadmosci bo w takim razie po 1 @ bede probowala :) tylko musze jej doczekac :/ bede mocno trzymała kciuki za Ciebie ale tym razem musi byc dobrze :)

ja pierwsza @ musialam wywolywac luteina, bo nie bylo jej do 50dc, wiec lekarz dal mi luteine, wczesniej dlugo sie staralismy, bralam leki i zastrzyki, a teraz, po poronieniu wyszlo wszystko samo z siebie, bez lekow :) w piatek mam lekarza, marze o malym cudzie :) Ty tez sie doczekasz :) szybciej niz myslisz :)

Gość gość
ja mam kontorole po zabiegu w poniedziałek . duzo przeszłas tez widze ale ja mysle ze juz teraz to bedzie dobrze .ja juz mam 1 dziecko ale tez lezałam cała ciaze wczesniej 3 razy poroniłam ale zawsze to bylo tzw biochemiczne bardzo wczesne nie potrzebne bylo lyzeczkowanie . a teraz tak sie cieszyłam ... no ale bede probowac a ty jestes dla mnie przykładem tego ze mozna szybciej zajsc :)

powodzenia Ci zycze :) moja i inne historie sa na "zaczynam przygode z clo" - zapraszam :)

Gość gość
ok poczytam dzieki wielkie za odpowiedz :)