Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z 3,5 latką do CYRKU

Polecane posty

Gość gość

WARTO iść czy jednak dziecko jest za małe??

Gość gość
na głównej wyświetla temat " z 35 latką do cyrku " hehe

Gość gość
do cyrku nie warto chodzić bez względu na wiek!!!!!!! co chcesz dziecku tam pokazać? maltretowanie zwierząt? jakiś idiotów wymalowanych (wiesz, że wiele dzieci boi się clownów)? jest tam w ogóle coś wartościowego, godnego uwagi?? :O:O:O

Gość gość
Do kina lepiej idz,albo jak juz,to do ZOO,a jak chcesz do cyrku,to zapraszam do mnie,przy trzech trzpiotach,niezly cyrk mam czasami :-D

Gość gość
No ja też do domu zapraszam :) a wiesz moja koleżanka kiedyś poszła z moją córką jak miała 4 latka i jakoś jej się tylko akrobatyczki podobały a tak to chyba nic, bo zwierzątka fajne ale wcześniej jej mówiłam że ona są przywiązane i to nic rewelacyjnego tylko takie więzienie.

Gość gość
biedne, tresowane zwierzęta, które przeżywaj katorgę aby ludzie mogli zobaczyć jak np. podaja łapę, bite, maltretowane, trzymane w okropnych warunkach- klatki takie, że nie mogą swobodnie się w nich ruszać. Niejednokrotnie zwierzęta te są na jakiś prochach, żeby były uległe. Klauni - a co w nich fajnego? Raczej kojarzą się z jakimś horrorem. Nie zabieraj dziecka do cyrku. Jak ludzie przestaną chodzić do cyrku, nikt nie będzie w tak nieludzikich warunkch więził, tresował zwierząt i znęcał się nad nimi.