Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta7770

zakopane

Polecane posty

Gość marta7770

czy znacie jakieś sprawdzone noclegi w Zakopanem?

Gość taran

Na pewno meteor24.pl warto sobie sprawdzić. Duża baza noclegów w całej Polsce i też w różnych opcjach cenowych i jakościowych. Wiem że mają sporo pokoi gościnnych, od prywatnych właścicieli które często wychodzą sporo taniej niż hotele czy pensjonaty a jeśli chodzi o standard to różnic dużych nie ma.

Gość Sonia

Sporo pięknym apartamentów znaleźć można za pośrednictwem Mountain Apartments - i w Zakopanem i Kościelisku. Polecam bo oferują wysoki standard i przystępne ceny.

Gość Baśka

Bez dwóch zdań mogę polecić ot chociażby Szymoszkowa Residence. Reserwowałam niedawno poprzez mountain apartments i był to strzał w 10! Super lokalizacja, piękne widoki i warunki mega

Gość mirek12
Dnia 12.08.2019 o 13:15, Gość Baśka napisał:

Bez dwóch zdań mogę polecić ot chociażby Szymoszkowa Residence. Reserwowałam niedawno poprzez mountain apartments i był to strzał w 10! Super lokalizacja, piękne widoki i warunki mega

Też mogę polecić mountain apartments - ja akurat byłem w apartamentach w butorowy residence i też trzymają poziom

Gość hela23
Dnia 10.10.2019 o 10:47, Gość mirek12 napisał:

Też mogę polecić mountain apartments - ja akurat byłem w apartamentach w butorowy residence i też trzymają poziom

W Butorowy Residence rzeczywiście jest mega magicznie. Też polecam!