Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta jest w stanie sie sama czegos w zyciu dorobić ?

Polecane posty

ja znam kilka lasek ktore niezle sobie przeda i ladne w mojej ocenie, ale generalnie faceta nie maja... wiec to jakas zaleznosc musi byc...

Gość gość
zbereznik, zaleznosc zdecydowanie instnieje, a polega ona na tym, ze atrakcyjna, inteligentna i zaradna kobieta jest sobie w stanie lepiej poradzic bedac singlem, niz miec na karku beznadziejnego ksieciunia, ktory ja blokuje. Niestety, wiele kobiet, ktore maja ogromny potencjal intelektualny i wydawaloby sie, swietne perspektywy zyciowe, ma oprocz tego niezlomna potrzebe bycia z kims. Bez faceta czuja sie po prostu nikim. I niejednokrotnie, to wlasnie ten partner stoi im na przeszkodzie na drodze do samorealizacji. Wola klepac biede z jakims nieudacznikiem, bo to im daje komfort w domku i w lozku, niz osiagac inne cele. Kazdy ma prawo wyboru.

niesadze zeby to tak tlumaczyc, raczej bym szedl w kierunku takim, ze taka kobieta cos w stylu biznes woman, korpo-wilka itp ma zbyt duza czastke meska we wlasnej osobowosci i dlatego swietnie nadaja sie na kumpele, ale jakos niebardzo potrafi zaiskrzyc...

nie wiem czemu facet mialby ja blokowac. ja swoja popycham w swiat to mi mowi ze za wiele wymagam... :D:P

Gość gość
zbereznik, jedziesz na bardzo prymitywnym stereotypie. Atrakcyjna kobieta nie musi byc wilkiem i typem dorobkiewicza, zeby osiagnac sukces zyciowy. Po prostu, sa kobiety, ktore nie cierpia na wscieklizne macicy, i nie uzalezniaja swojego szczecia od posiadania partnera. Jak ten partner blokuje samorealizacje? Ano tak, ze te kobiety, ktore utozsamiaja samospelnienie z posiadaniem faceta, poswiecaja samorozwoj dla spelniania potrzeb partnera. Ja tego nie pisze w oparciu o teorie, ale na

Gość Kat do usług
smutno mi jak o tym pomysle, bo marze o swoim kacie X Jestem moge być twój osobisty