Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z byla cichodajka, ktora jest opisana na forum prostytucji

Polecane posty

Gość gość

zalozmy ze dziewczyna byla cichodajka, prze okres 2 lata spotykala sie sporadycznie ze sponsorami z czata na seks i kilku klientow opisalao taka dziewczyne na stronie o prostytucji w dziale "cichodajki z warszawy", wsrod tego barwne opisy, ze robila loda z polykiem i przyjmowala wytrysk na twarz itp czy zwiazek z taka dziewczyna ma sens? Jest szansa, ze bedzie wierna, bedzie dobra zona, i dobra matka? ma 26 lat

Gość gość
Skąd wiesz, że to ona? W-wa jest duża przecież. /chyba że to kolejny wątek pod bicie konia

Gość gość
To zależy od niej samej. Są dziewczyny, które chcą wymazać z pamięci to co robiły. Inne chcą się ustatkować na chwilę.

Gość gość
No właśnie, a skad wiesz, że to ona? Dziwek jak mrówek.

Gość gość
przecież to się NICZYM nie różni od małżeństwa a najlepiej widać to przy propozycji intercyzy luby przy rozwodzie gdy laski kombinują z orzekaniem o winie tylko w celu finansowym. Szmatom chodzi zawsze tylko o kasę

Gość gość
Nie wiąż się z nią. Po pierwsze, żeby zdecydować się na taki sposób zarabiania pieniędzy, to trzeba mieć....specyficzną konstrukcję psychiczną. Po drugie, wisi to nad nią zapewne jako obciążenie psychiczne. Wiesz dlaczego dziwki szybko się starzeją? Po trzecie - dla Ciebie to też będzie obciążenie. Skoro teraz masz wątpliwości, to wrócą one za 10, 20 lat - o ile Cię za 10 lat nie puści z dzianym 60-latkiem.

Gość gość
a ja myślę, że to może być wartościowa dziewczyna i możecie spróbować, tylko bądź ostrożny, bądźcie długo razem zanim sformalizujecie związek, uważaj. Każdy ma prawo się zmienić i zasługuje na drugą szansę. Ona ma dopiero 26 lat, całe życie przed nią!

Gość gość
taaak, ona jest bardzo wartościowa, przede wszystkim zna wartość pieniądza...

Gość gość
Trzeba by sie dowiedziec Czemu to robila... Ja mam za soba okresu kiedy bylam latwa it's a to wszystko przez to, Ze bylam w strasznym stanie mialam depresje niska samoocene, chcialam sie do kogos przytulic. Pewnie za kase tez bym to robila gdyby Nie to Ze sie balam, Ze by sie wydalo. Chcialam dac faceta wszystko sama czerpiac z tego nic... Potem bylam w zwiazku bylam idealna i nigdy bym Nie zdradzila (6lat razem). Nawet Nie wychodzilam Na imprezy itd. Kochalam go nad zycie i mialam wszystko co zawsze chcialam - milosc. Brzydzilam sie stara soba. Niestety to on mnie zdradzil... Po tym znowu wrocila depresja itd ale teraz brzydze sie facetami nikt mnie nie moze dotknac

Gość gość
Ci co ją opisali na forum to dopiero szmaty