Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rucia70

Normalny i wolny męzczyzna po 40stce towar deficytowy, kontynuacja.

Polecane posty

Gość Troll Naczelny nr 5
oj ropucho jakie masz szescie, ze po 10 godzinach pracy wrocilam do domu :) i ze mam caly tydzien popoludniowke :) bo bym ci tak znowu naspamowala, ze uszy wiedna :) myslalam nawet o tobie dzis :) szlam sobie uliczka a tu jeden chlop sie gapi a to drugi a tu trzeci :) :) :) a widzisz, amowisz, ze nie jestem lepsza do ciebie :) hihiiiiii :) na ciebie kto sie gapi powiedz ? pajaki z sufitu ? :) zaraz ide spac ale obiecuje, ze jutro z rana ci posmamuje ciut :) :classic_cool: wez juz swe tabletki z rana jak slipia otworzysz bo cisnienie ci skoczy koczkodanie :D

Gość gość
Zamierzasz sieczterdziecha wogole leczyć czy trolowac latami????

Możesz mnie skoczyć. I pocałować gdzie słońce niedochodzi. To, że faceci się na ciebie patrzą świadczy o tym, że lecą tylko na wygląd. I są głupi bo takiej obleśnej, wulgarnej, napastliwej bździągwy nie wyczuć to trzeba być kretynem. Takiego toksycznego wrednego baboląga. Istnieje też druga możliwość - tą twoją wredotę już widać. I możesz sobie nasmarować co chcesz.

Gość gość
jak zwykle mowisz tylko i wylacznie o sobie zazdrosnico :) gula skoczyla ropucho :) ??? ciesze sie :) :) :) i to jak :) za to na ciebie nigdy zaden nie patrzyl i juz nie spojrzy. jak bedziesz miala szczescie to na twoja trumne jakis dziad z pozalowaniem zerknie ...a tak...to co zostalo ? :) siedzenie i gryzmolenie w necie i polowanie nie kootasa 24 na dobe na portalach randkowych :) zalosna jestes :)

Gość gość
Wredota,oblesna,napastliwa,wulgarna.,o asterka znowu siebie opisujesz :D:P Typowe dla osob chorych.Obcym ludziom przypisują swoje cechy, To dlaczego sie nie leczysz i co masz za zaburzenia,?Gołym okiem vwidac.Co lekarz na to??

Gość gość
Gula jej z zazdrości skoczyła ha ha.Ale poważnie jak ona sobie wyobraża życie z facetem pod jednym dachem?ucieklby szybko.

Gość gość
ponoc jest ona alkoholiczka :) za to ja wywalili z pracy. matka jest zdrowa dzieci nie ma ale parcie na dziecko w wieku 45 lat :) smiszne :) astercio wiesz ja dla jaj zrobilam se 5 dni temu profil na profilu randkowym i musze powiedziec nie narzekam :) ja nie cale 40 latek a tutaj mlode przystojniaczki do mnie klikaja :) cos o twoim lovelasie juz nie piszesz ? juz nie wiesz co wymyslec potworze z Loch Ness :)

Gość gość
To ona też pisze pod Ruta70 czy to kolejna z lekka nawiedzona???

Gość gość
Czerdziecha vel Ruta 70 vel Ekstrakur/wiencja vel Miecio, vel Podgladaczka Watku vel Asterka 10 na netkobiety plus Missnowegojorku plus Brzydulla and many many more....

Gość gość
Jak matka zdrowa to po kiego wkleja jej alzheimera i twierdzi ze facetow przerasta jej sytuacja tj matka chora,syn bez ojca i dlatego wieją.no i brzydka.

Gość gość
ona nie ma dzieci nie ma pracy wyj/ebali ja za chlanie ma zdiagnozowane zaburzenia osobowosci mieszane z typu B oraz depresje gigant. matka jest jej zrdrowa. ona przez fobie spoleczna a no i prez jej brzydote 100 kilo plus lyse placki na glowie z domu nie wychodzi. dostaje rente na ta swoja psychoze no i u mamusi mieszka i zeruje na jej rencie. prawda Czterdziesiu ? sama pisalas do mojej kolezanki :)

Gość gość
Masakra :/ I z nudów koczuje w sieci.... A leczy się?pewnie nie chce...

Gość gość
Fobie społeczna?To pewnie tu taka 'mondra' i wygadana a w świecie realnym pewno szara myszka?

Gość gość
gdyby sie leczyla to by jej ta szajba nie bila. pewnie chleje dalej. i co jej zostalo ? szuka 24 godziny na dobe kontaktow w necie bo nie ma do kogo geby otworzyc. i na facetow poluje 24 na dobe

Gość gość
Okropne:/

Gość gość
a ze nie ma zadnego powodzenia to ja ch/uj strzela i przychodzi tutaj wyzywac sie na ludziach. normalna kobieta szuka partnera W REALU. ale ona z domu wyjsc nie moze wiec..

Gość gość
Asterka idz spac trolu klamczuchu :/

Gość gość
Ups.... żenua....

Gość gość
spierttalaj męska c***o