Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamnaimienina

Dziwne zachowanie Hiszpana.

Polecane posty

Gość mamnaimienina

Przez jakiś czas spotykałam się z Hiszpanem, on przyjechał do PL na erasmus.Zabiegał o mnie ale znałam opinię na temat hiszpanów i ignorowałam go. Jakiś czas później pokusiłam się na spotkanie i się zauroczyłam. Spotykaliśmy się ok miesiąca. On wrócił do Hiszpanii, bez pożegnania. Napisał mi później, że nie lubi pożegnań i że stchórzył ale wróci za jakiś czas. Zaprosił mnie do siebie. Planowałam wyjazd, zaproponowałam termin ale on mi napisał, że nie wie jeszcze i mi da znać. Zamilkł. Ja nie chciałam się naprszać więc nie pisałam nic do niego. Odezwał się po trzech tygodniach, dwa dni przed planowanym wyjazdem. Napisał cześć, odp. cześć, dalej zapytał co u mnie, odp. że okej, że jestem właśnie na koncercie a co u niego? Już nie odpisał mi.... Za jakiś czas wymiekłam i zapytałam co u niego i dodałam, że tęsknię. To był akurat dzień moich urodzin, złożył mi urodziny, pogadliśmy chwię. Zapytałam kiedy mnie odwiedzi, odpisał, że za rok dopiero. Zapytałam więc czy jego zaproszenie jest aktualne, odp. że tak, że pracuje ale postara się coś wymyśleć. Zasugerowałam, że pewnie ściemnia i nie chce się już ze mną spotkać. Odp. że na prawdę ma pracę i pracuję i nie kłamie. Parę dni później napisałam mu, że nie chcę być nachalna ale słyszałam, że hiszpanie są nierozgarnięci i kiedy kobieta pogania ich to przyspiesza obrót pewnych spraw (tu wyjazd), nie odp. Sfrustrowana napisałam, że dlaczego mnie zaprasza i pisał skoro mnie olewa?Nic nie odpisał. Teraz mam ochotę skasować go ze znajomych i napisać, że życzę wszystkiego dobrego w życiu (zrobiłam tak dwa razy i wtedy się budził)- przepraszał i okazaywał znów zainteresowanie. W ogóle natrafiłam na trzy profile panienek, z którymi mógł romansować będąc w Polsce, choć twierdził, że nie spał z żądną w Polsce. Jak tu przyjechał to zakończył swój związek 4 letni (jego panna była przeciwna wyjazdowi na erasmusa na rok, rozstali się). Pomóżcie mi zrozumieć to dizwne zachowanie- PO CO zapraszać kogoś i pisać do kogoś, kogo się ignoruje ?Tak jak oon to robi. Po co on chce podtrzymywać tę znajomość? Ja już się nie łudzę, nie chcę cierpieć. Chciałabym napisać do tych panienek i się upewnić czy spał z nimi. Żeby nie było- NIE, ja nie spałam z nim.

Dla mnie , co najmniej dziwne jest Twoje zachowanie, grzecznie pisząc. Widać, że Ty masz ochotę kontynuować znajomość z Hiszpanem nawet po trupach, a to, rzadko wychodzi na zdrowie. Radziłabym więcej roztropności, powściągliwości, a nie stawianie go pod ścianą. Brakuje jeszcze karabinu maszynowego, a całość, wypisz wymaluj film akcji. Trupów jeszcze co prawda nie ma, ale masz zamiar by były.;)

Gość mamnaimienina
OREORE Czemu tak uważasz? Uzasadnij.Być może ja nie widzę swojego złego (?) zachowania. Jednak mi się wydaje, że to on zachowuje się w nieodpowiedzialny sposób. Zawraca mi gitarę za przeproszeniem. Planuję wyjechac na erasmusa za rok i nie wiem jeszcze gdzie, brałam pod uwagę Hiszpanię ale wolałabym zobaczyć najpierw kraj i dany region, gdzie miałabym zamieszkać przez rok. A on przeciągał to wszystko, tak się nie robi. Ja się nie wpraszałam mu.To on zaprosił mnie.

Jeżeli ktoś nas nie chce, to po prostu tam się nie pchamy i nie planujemy telefonów do dwóch dziewczyn z którymi "spał w Polsce", to chyba jasne. W Tobie jest dużo chaosu i nie wiadomo, czy to dlatego, że jesteś niedojrzała emocjonalnie, czy po prostu chora z emocji że spotkałaś Hiszpana na swojej drodze.

Gość mamnaimienina
OREORE Słucham? 'Chora z emocji'? Sugerujesz, że podniecam się tym, że to hiszpan? Ciekawe, bo mnie to nie rusza. Hiszpanie byli i są dla mnie przereklamowani.Absolutnie w żaden sposób mnie to nie rusza. Co do jego zachowania to jestem nieufna wyobraź sobie i podchodzę z rezerwą a jednocześnie jestem konsekwetna i uparta.Domagam się prawdy od człowieka nieodpowiedzialnego. W życiu nie zdarzyło mi się zaprosić kogoś, kogo bym nie chciała widziec u siebie ani pisać do kogoś, z kim nie chciałabym utrzymywać kontaktów. Nawet z nudów. Jego zachowanie jest niedojrzałe, nieodpowiedzialne nie moje.Bo to nie ja zaprosiłam jego do siebie a teraz takie akcje urządzam, że unikam. Gdybym zaprosiła to z odpowiedzialnością i na pewno nie wymigiwałabym się od odpowiedzi. Więc to nie moje zachowanie jest dziwne tylko jego.

Skoro jest nieodpowiedzialny, jak piszesz, to czemu się upierasz, żeby cokolwiek z nim wyjaśniać ? No i dlaczego zaświtał Ci w głowie pomysł ze sprawdzaniem profili jego "panienek", i chcesz się "upewnić czy z nimi spał" ? - to Twoje słowa, ja je cytuję. Dziewczyno, dlaczego interesuje Cię jego życie prywatne ? Zadałam trzy pytania, spróbuj na nie odpowiedzieć.

Irańska Armia ? Następny, któremu wydaje się, że jest Bogiem. Człowieku, lecz się. Może nie jest za późno.

Sorry przeniosło mnie na ten temat po wpisaniu nicku. A z autorką już skończyłam temat 🖐️)))

Gość gość
Kobiecinko, już brytyjska piękność, premier Wielkiej Brytanii Margaret Theatcher dawno temu powiedziała, że Europa kończy się na Pirenejach :D Hiszpanom tylko corridy we łbach :D

Gość mamnaimienina
Do gościa 20:56 ZALECAM CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM. Nie spałam z tym hiszpanem.

Gość gość
ja miałam tylko raz "zajście" z Hiszpanem był na zakupach z pulchną blond Polką ona na chwilę gdzies odeszła,a menda się czepiła mnie kobiety dojrzałej,był nachalny i jakiś debilowaty współczuje tej dziewczynie ,dokonała marnego wyboru,skoro na chwilę go spuściła z oka,a on już a inną goni :O (A ja nie wykazywałam żadnego zainteresowanie,po prostu się mnie czepił)

Gość gość
Laska, narzucałaś się bez sensu. Takich znajomości jak ty to on pewnie miał co najmniej kilka. Jakby mu załezało, to już dawno albo ty byś tam była, albo on cztery razy w Polsce. Nie wiem, co ci miał napisać, żeby dotarło: "daj sobie spokój?" Facet grzecznie podtrzymywał kontakt, nic więcej.

Gość gość
Dziwne to jest twoje zachowanie, nie jego.

On to zwykła pała, kawał lamusa Przyleciał z Hiszpanii na wymianę z Erasmusa Zgrywał przystojniaka, Enrique Iglesiasa I na 3 randce wbił w Ole kutasa. :D

Gość mamnaimienina
Ludzie, czy wy jesteś normalni? Koleś zaprosił mnie i sam do mnie pisał, ja tylko zapytałam dwa razy kiedy mogłabym przyjechać a później zadałam pytanie czemu skoro zaprasza to ignoruje. I to jest narzucanie? Hahahaha. Żal mi was.

Gość gość
CZY CZYTASZ< CO PIS. Za jakiś czas wymiekłam i zapytałam co u niego i dodałam, że tęsknię. To był akurat dzień moich urodzin, złożył mi urodziny, pogadliśmy chwię. Zapytałam kiedy mnie odwiedzi, odpisał, że za rok dopiero. Zapytałam więc czy jego zaproszenie jest aktualne, odp. że tak, że pracuje ale postara się coś wymyśleć. Zasugerowałam, że pewnie ściemnia i nie chce się już ze mną spotkać. Odp. że na prawdę ma pracę i pracuję i nie kłamie. Parę dni później napisałam mu, że nie chcę być nachalna ale słyszałam, że hiszpanie są nierozgarnięci i kiedy kobieta pogania ich to przyspiesza obrót pewnych spraw (tu wyjazd), nie odp. Sfrustrowana napisałam, że dlaczego mnie zaprasza i pisał skoro mnie olewa?Nic nie odpisał. Teraz mam ochotę skasować go ze znajomych i napisać, że życzę wszystkiego dobrego w życiu (zrobiłam tak dwa razy i wtedy się budził)- przepraszał i okazaywał znów zainteresowanie. W ogóle natrafiłam na trzy profile panienek, z którymi mógł romansować będąc w Polsce, choć twierdził, że nie spał z żądną w Polsce. Jak tu przyjechał to zakończył swój związek 4 letni (jego panna była przeciwna wyjazdowi na erasmusa na rok, rozstali się).ZESZ?: " Odpowiedz na to. Nie dziwię się, że ludzie potraktowali Cię z góry bo bzdury piszesz, a później się wybielasz!!!

Gość gość
tak trudno zrozumiec ze Hiszpanie Włosi i Arabowie nie biora zadnej odpowiedzialnosi za słowa ktore wypowiadaja,poprostu paplaja aby paplac lub zeby osiagnac cel

Gość mamnaimienina
Gosc 10:03 - i to nazywasz 'narzucaniem się' ? Powiem tak, gdyby ten koleś miał jaja to by napisał, że zmienił zdanie i jednak to będzie zły pomysł z przyjazdem.A nie robił ze mnie idiotkę. Tak się nie zachowuje prawdziwy facet. Co więcej, tu na forum zachowujecie się jak obrońcy kłamstwa, wybielacie jego zachowanie, usprawiedliwiacie.A dam sobie rękę uciąć, że mając taką sytuację mielibyście zupełnie inny pogląd na tą sprawę. Jestem pewna, że sami brzydzicie się kłamstwem a tu po prostu bronice kłamcy. O B Ł U D A i H I P O K R Y Z J A. Tak się to nazywa. Tyle w tym temacie. Pozdrawiam.

Gość gość
nie musial robic

Gość gość
POleciala na szmaciarza a teraz narzeka

Gość gość
do autorki: Ty kobieto sama się ośmieszasz. Większość tu osób potępia Twoje zachowanie w stosunku do tego faceta, bo ty go chcesz sprawdzać, kontrolować jego byłe. Tu ten fragment: "natrafiłam na trzy profile panienek, z którymi mógł romansować będąc w Polsce, choć twierdził, że nie spał z żądną w Polsce. Jak tu przyjechał to zakończył swój związek 4 letni " .Narzucałaś mu się dzwoniąc do niego. To chyba jasne. Gdyby chciał, to by Cię zaprosił, ale nie chce, a ty wymyślasz intrygi. Należy ci się lekceważenie. U mnie je masz jak i u większości czytających twoje wypociny. Debilka!

Gość mamnaimienina
Wypowiedzi śmieci takich jak ty gościu 10:38 mnie NIE INTERESUJĄ.

Gość mamnaimienina
Do gościa 10:45. Naucz się czytac ze zrozumieniem.Jeśli nie umiesz to cofnij się do podstawówki, śmieciu.

Gość gość
nawet taki przygłup jak Hiszpan poznał sie na tobie

Gość gość
nie zależy mu na tej znajomości, nie jest uczciwy w stosunku do Ciebie. Gdyby chciał, to by Cię zaprosił konkretnie, widocznie mówi to, co chcesz usłyszeć. Nawet jeśli spał z innymi dziewczynami, to co z tego? przecież nie jest Twoim chłopakiem. Piszesz o honorze i zasadach, a gdzie Twój honor w tym wszystkim? pokaż, że go masz i daj sobie z nim spokój.

Gość gość
zejdź na ziemię, witamy w prawdziwym świecie. facet plótł trzy po trzy, po południowcy tak mają - zapraszają, oświadczają się i buk jeden wie, co jeszcze :D takie słowa u nich naprawdę niewiele znaczą... facet ma Cię gdzieś, ma swoje życie, spotkał się z Tobą parę razy z nudów i tyle. handluj z tym :classic_cool: