Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zelda87

kosmetyczka mobilna dojeżdżająca do domu

Polecane posty

Dzień dobry Wszystkim Kafeteriankom. Proszę o wpisy polecanych przez Was dobrych i w miarę tanich kosmetyczek dojeżdżających do domu. Mnie interesuje Kraków i Wadowice, ale można też polecać inne miejscowości. Dziękuję za Wasze porady, będę zobowiązana. Nie zawsze mam czas i ochotę, żeby dojechać do salonu. Chciałabym w spokoju w domowym zaciszu zadbać o pielęgnację twarzy, ciała/makijaż.

Gość gość
Jednak wolę tradycyjną wizytę w salonie kosmetycznym.

Gość gość
To sobie idz do salonu tradycjonalistka,hmmmm

no też lubię w salonie jak mam więcej czasu, może jednak ktoś korzystał lub ma ochotę skorzystać? nikt nie pomoże?

Gość gość2
zależy jakie zabiegi Cię interesują, ale ja np. nie mam czasu na chodzenie do kosmetyczki i znalazłam fajne urządzenie na odmładzanie skóry i wygładzanie zmarszczek. Cały zabieg trwa max. 10 min, można go robić 2-3 razy w tygodniu we własnej łazience. Możesz o nim poczytać tutaj: https://www.nuskin.com/content/nuskin/pl_PL/products/nuskin/galvanic_spa/97101332.html Jest też podobne do wygładzania cellulitu. Obydwa wypróbowałam i mogę je polecić z czystym sumieniem.

Gość gość
bo większości z was to potrzebny jest psychiatra dlatego głodne biegacie do salonów nie tylko dla ciała ale i po otuchę dla głodnego sensacji ucha tam się wygadacie wyżalicie i dalej wracacie w kierat własnych urojeń o nieudanym związku koślawej niespełnionej miłości stojących pod kaloryferem skarpetek do tego samego mężczyzny który za nic nie przypomina wymarzonego księcia na koniu,no on ostatecznie mógł by być ale ten koń to istny obraz nędzy i rozpaczy wybaczcie że łzę uronię .ALPACINE

Gość gość
Ja akurat lubię chodzić do salonu kosmetycznego, bo zawsze wychodzę zrelaksowana a oprócz tego dowiem sie wielu ciekawostek ze świata kosmetologii i nowinek technicznych. Wszystko zależy do koho chodzicie, czy wasza kosmetyczka to zwykła tipsiara-plotkara czy osoba wykształcona i dokszkalająca się z nowości w branży.

Gość gość
Aleś się upociła i po co i tak każdy wie pokrzywionej natury nie zmienisz.

dużo odpowiedzi - wszystkie bardzo interesujące ale żadna mi nie pomogła:)

alpacine koń jest całkiem piękny i książę już królewicz- równie zadowalający:)

gość 2 chodziło mi o tradycyjne zabiegi typu pedicure czy depilacja - wierzcie mi kochani - wykonanie tych niezbędnych czynności z wielkim ciążowym brzuchem to nie lada wyzwanie i po co taki wysiłek skoro można skorzystać z usług - wolę żeby kosmetyczka przyjechała do mnie bo prowadzenie auta trochę mnie męczy

Gość gość
Kobiety w ciązy nie mogą mieć wykonywanych żadnych zabiegów z wykorzystaniem prądu

A to ciekawe, bo nigdy o tym nie słyszałam. Moje koleżanki zawsze korzystały z usług kosmetyczki podczas ciąży. No ale zwrócę uwagę na Twój post i poszukam trochę informacji w tym temacie

Gość gość
Kobiety w ciązy nie mogą mieć wykonywanych zabiegow z prądem. Kosmetolog