Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Znowu napisał

Polecane posty

Tym razem "Cześć (zdrobnienie mojego imienia) jak minął dzionek?" :O Wczoraj mi nie odpisał, nawet na dobranoc, teraz ja też pomilczę.

Gość gość
Przecież napisałaś, że pomilczysz to po co chcesz mu cokolwiek odpisywać, niech się pozastanawia...

Gość gość
Nic !!! szanuj sie!!

alee wczoraj nie odpisał, bo zasnął...tak myślę. muszę mu odp, bo nasz kontakt nie może się tak urwać nagle :(

Gość gość
A ile wy macie lat?

Gość gość
no to napisz co u ciebie ....

Gość gość
szanuj się, bo on cię nie szanuje

Gość gość
taaa, zasnął chyba u boku innej :[

Gość gość
i myslisz ze 37 latek bedzie sie toba interesowal haha nie odpisywal ci bo mial inne lepsze zajecia...

wiem gdzie pracuje i ile godzin, wiem, że nie ma czasu dla siebie nawet. Mam swoich informatorów i wiem, że teraz siedzi w mieszkaniu, sam :)

Widocznie troche mu na mnie zależy skoro pisze codziennie? Gdyby miał mnie gdzieś to by się nie odzywał :(

wczoraj po 21 napisał, ale tylko jednego smsa :( spytałam jak wieczór i nie doczekalam się odp. Dzis rano o 6 sms z przeprosinami, bo wczoraj zasnął :(

albo napisz,że dawno nie miałas tak miłego dzionka albo tak dobrego humoru :classic_cool: niech się wkurzy i będzie zazdrosny

Nie lubisz słowa "dzionek"? :) Mam już dość smsowania z nim. Chcę się z nim już zobaczyć. Tęsknię :( Wiem, że jest zapracowany, na pewno się z nikim innym nie spotyka, wiem to! Jest takim typowym draniem, że gdyby kogoś miał tam na miejscu to już by się do mnie nie odzywał :) Bardzo za nim tęsknię, już 9 dni się nie widzieliśmy.

Gość gość
Skoro tak wszystko wiesz to po co taki topik zakładasz??????? Wiem spał bo tak pisał. Dziewczyno a my też ci możemy pisać głupoty w które będziesz nam wierzyła.., teraz jak ty mu nie bd opisywała doceni cię i twój charakter a jak po minucie mu odpiszesz bo ci zależy to on bd Cię tak dalej traktował!! Ale twoja sprawa ha ha tyle lat ech i głupoty w głowie