Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mali "niscy" ludzie, sa wyjątkowo wredni i wszystkich krytykuja

Polecane posty

Gość gość

Skad to sie bierze! nie znam małych ludzi, ktorzy by nie krytykowali w szegolnosci urody kogos, ze gruby, dziwna twarzy itd, a sami są kurduplami hahahaha z czego to wynika. Zaden z moich wysokich znajomych nie krytykuje tak ludzi, bo najwzwyklej w swiecie wysocy, sa pogodniejsi i bardziej aktywni zyciowo niz złośliwi malcy!!!

Gość gość
To prawda haha Kompleksy

Gość gość
Sama nie wiem,ale coś w tym jest, nie mówię ,że każdy niski jest taki,ale Ci których znam/znałam owszem. Mały pies najbardziej szczeka :)

Gość gość
mali czyli konkretnie?

Gość gość
Pamiętam taki wątek na jednym forum, gdzie kobieta argumentowała zalety niskiego wzrostu takim o to tekstem "Małych ludzi Pan Bóg stworzył,a wysokie osły same porosły" wiec zgodze sie,że często ludzie niscy są bardzo złośliwi, domagaja sie chyba uwagi...

Gość gość
Czesto tak jest ale nie można generalizowacjezyk.gif Sama mam 165 (to według ciebie mało czy dużo?) i nie mam problemów ani ze swoim wyglądem ani innych ludzi. Naprawdę mam tyle rzeczy na głowie, jestem ciekawa świata, ciągle mam coś do zrobienia że umarłabym gdybym musiała jeszcze analizowac doglłebnie wygląd człowieka z którym rozmawiamusmiech.gif Poza tym ładny to musi byc mój facet a nie kolezanka z pracy!usmiech.gif

Gość gość
dodałabym, że chodzi o osoby które same siebie widzą jako niskie (niezależnie od tego czy inni też je tak widzą) i dotyczy to przede wszystkim facetów. Znam kilka bardzo niskich, bardzo fajnych kobiet - ale one nie mają kompleksów na tym tle i są zgrabne. Za to niska+niezgrabna kobieta=podły charakterek.

Gość gość
jestem wysoki 194 i ie qyobrazam sobie miec kobiety wysokiej, male jest piekne, jak kobieta ma 160 to super takie lubie najbardziej, male stopki itd, przynajmniej na szpilkach może chodzic. fajnie miec w ramionach taka mala istotke, co do facetow to nie wiem

Gość gość
I jeszcze dodam, że nie wszyscy niscy faceci są wredni, znam kilku naprawdę niskich i mili ludzie. Jeden z najbardziej przyjaznych i pogodnych facetów jakich znam jest trochę niższy ode mnie, a ja mam tylko 165cm wzrostu :)

Gość gość
W 95% właśnie tak jest. taka dziewczyna mi kiedyś uprzykrzała życie. sama wyglądała gorzej niż g***o, ale miała przewagę liczebną :o ludzie ogólnie lubią kurduple, ale ludzie to debile więc co siedziwić. Nie mam nic do niskich(160), ale na takich 140-150 chce mi się rzygać. tacy zawsze mnie krytykowali i uprzykrzali życie. nie cierpię kurdupli, jedynie kilku niskich lubię

Gość gość
gosc 23:41 może go znam napisz cos o nim znam tez takiego.

Gość gość
gość dziś I jeszcze dodam, że nie wszyscy niscy faceci są wredni, znam kilku naprawdę niskich i mili ludzie. Jeden z najbardziej przyjaznych i pogodnych facetów jakich znam jest trochę niższy ode mnie, a ja mam tylko 165cm wzrostu usmiech.gif xxx skąd go znasz?

Gość gość
Nie sądzę żeby na całym świecie był tylko jeden niski, fajny facet :D

Gość gość
ja niska nie jestem ale kiedyś tańczyłam z baaardzo wysokim i szlag jasny mnie trafiał ,nie dało rady oprzeć głowy o ramię nie mogło być romantycznie i wszystko mi zasłaniał a jego głowa była gdzieś w chmurach:-) nie nie to nie dla mnie

Gość gość
Małe nie jest piękne tylko niewyrosniete. Tylko wysokie może być smukłe. Na faceta poniżej 180 bym nie spojrzała, tak samo współczuję dziewczynom a raczej dziewczynkom poniżej 160cm wzrostu, a już najgorzej bez kobiecej figury, ich faceci tak nie podziwiaja, może dlatego są takie zazdrosne i zlosliwe? ;)

Gość gość
A z jakiego wojewodztwa jesteś?

Gość gość
szczęśliwy zadowolony lubi szczęśliwych wokół,a niezadowolony nie trawi i jest zazdrosny i złośliwy

Gość gość
nie mieszkam nawet w Polsce :)

Gość gość
Autorka wątku chyba jest niska ;) gdyby była wysoka to byłaby bardziej pogodna i nie zwracała uwagi na takie rzeczy.

Gość gość
a to spoko czyli ten niski to nie jest Polak cóż.

Gość gość
Coś w tym jest! Miałam kiedyś taką kumpelę małą kula i wszystkich się czepiała Najchętniej mnie krytykowała 175cm wzrostu 50kg wagi Jak zakochał się we mnie pewien chłopak znienawidziła mnie jak psa! Nie myślałam wtedy że ona ma kompleksy i tym chłopakiem wbiłam jej nóż w plecy Zrozumiałam to dopiero czytając Twój topik!

Gość gość
też miałam taką znajomą...non-stop coś jej we mnie nie pasowało. Dosłownie stała obok mnie przy lustrze w łazience i wytykała co się jej nie podoba. Oczywiście - niska, brzydka i gruba :D

Gość gość
Zauważyłam, że niskie, brzydkie i grube trzymają się razem. :D

Gość gość
i atakują grupkami :P

Gość gość
A jak zobaczą jakaś fajna, smukłą laskę to już koniec.

Gość gość
a jak to wygląda jak przeciętna choć wypindrzona lalunia mierzy Cię w windzie wzrokiem pogardy od stóp do głowy ?:-) chore pindy

Gość gość
bo mamy serce blisko d.... ;) taka nasza uroda:) mam 156:)

Gość gość
Uroda w cudzysłowiu. I dlatego jesteście niekulturalne, nietaktowne? I czepiacie się każdego, który przekroczyl magiczne 160cm?

Gość gość
Ja mam 160 i to ludzie się mnie częsciej czepiają,czasami nawet wyzsze albo gapią się bo nie pasuje im moja twarz,nie raz są to wyższe osoby.Wzrost to nie wszystko,ja mam mnóstwo kompleksów ale ze wzrostem nigdy nie miałam problemów.

Gość gość
nietaktowne jest umieszczanie urody w cudzyslowiu gdy ja do Ciebie milo i kulturalnie(a nawet w zart ta rozmowe probowalam obrocic):) nie wszyscy tak robia:) i tym zartem(z samej siebie m.in.) probowalam Ci uzmyslowic:) ale swoja droga lubie swoj wzrost:) jesli juz o to chodzi:) co do reszty czy myslisz ze ta sama twarz by ladniej na wysokiej albo niskiej wygladala? same proporcje jak ktos moje widzi np na zdjeciach..nie daja mi tak niskiego wzrostu:) a to ja uwazam za swoj atut:) kazda z nas jest inna i inaczej piekna.... czy moze powinnam sie biczowac ze mam tyle wzrostu?