Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mali "niscy" ludzie, sa wyjątkowo wredni i wszystkich krytykuja

Polecane posty

Gość malaijuz
Ja mam 150 cm i faktycznie jestem wredna, ale tylko dla wrednych haha. Dodam, ze jestem kobieca, nie mam zadnych kompleksow, nie marzy mi sie kilka centymetrow wiecej, uwielbiam byc mala! Lubie byc soba i lubie pozytywnych ludzi.

Gość gość
W kazdym gatunku- jak dana osoba jest mniejsza od innych, musi byc b agresywna, jest to forma samoobrony

Gość gość
Nie widać ich i dlatego muszą szczekać. Choc wysocy też potrafia być niezłymi sk*****elami, to są bardziej zrelaksowani, nie mają potrzeby być wiecznie na widoku. To jest takie w******jace konusy jak tak drzecie pape, i coś knujecie, k****a jesteście też ludźmi, choc małymi.

Gość malaijuz
A moze jestesmy tacy sami jak "duzi", tylko, ze inni spodziewaja sie po nas bycia bardziej slodkim lub wrazliwym lub "mietkim" dlatego, ze jestesmy mniejsi, a mniejszy kojarzy sie ze slabszym.

Gość gość
dzieki zee tez jestem ludziem.... ulzylo mi.... bo yslalam ze... ne jest czlowiekiem;)hhahhahaha i to my jestesmy zlosliwi?:)

Gość gość
Napisane jest, że niscy też są ludźmi a nie ludziem. Naucz się czytać niedojebie.

Gość gość
Jestem mała i gruba co sadzicie?

Gość gość
gosciu chyba nie masz ppoczycia humory.... bo co za roznca czy jestem ludziem czy czlowekiem ponizej 160...? tak samo smiesznie brzmi jak dla mnie:)wiecej humoru

Gość gość
W*********j niewyrośnieta suko głupkowata

Gość malaijuz
No to juz wiemy, ze mali sa wredni, a wysocy nie maja poczucia humoru haha

Gość gość
i nic im nie poradzisz;) moge byc kurdyplem...karakanem..itd ale mam poczucie humoru...dystans do sibie i itd;) a ze jestem ladna to wiem i nie potrzebuje wsparcia innych osob :)

Gość gość
bo ich bardziej obchodzi twoje zycie....chyba nawet bardziej niz ciebie;) tez to przerabiam;)

Gość gość
Blee niska i bez biustu, tu się jest do czego przyczepic.

Gość gość
Też mam piękne oczy ;) i masę rzeczy do poprawki ;) ale przynajmniej nie jestem płaska.

Gość gość
to byla zlosliwosc do wysokich:) mam biust..jestem mala i dobrze mi z tym;) hahahhaa jak na aa:) nie macie wiekszych probleow wysocy...

Gość gość
Tak i w ogóle długie nogi itp. :D Jaka złośliwość wredna suko :D

Gość gość
ale ja uwielbiam być płaska i nie mam z tym żadnego problemu nawet się z tego cieszę że faceci nie ślinią się na mój widok i w rozmowie ze mną nie muszę im przypominać o tym ze oczy mam wyżej. Kiedyś modliłam się o to by nie mieć biustu. Niestety dziewczynko faceci smieja się z desek. Polowa kobiet ma w miarę ładne oczy, jeszcze musi być coś jeszcze....

Gość gość
karakany i karyple do wyra :D

Gość malaijuz
Mam wrazenie, ze kompleksy z powodu wzrostu, usilnie staraja sie nam wmowic wysocy.

Gość gość
Gdybyscie malutkie nie miały kompleksów to nie p********ybyście na kazdym takim temacie jak to wysocy próbują wam je wmowic. Niscy ludzie to podgatunek. Najwieksze chamy, wredoty (to nie jest slodkie) i szukają wszędzie zaczepki.