Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwny ból sutków

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak zaczać może po prostu powiem ...a wiec od wczoraj dokucza mi dziwny ból sutków ( poza nimi piersi w ogóle nie bola) ...czy to może być wczesna oznaka ciąży ? Ale chyba na to za wcześnie bo ja jestem gdzieś około dni płodnych a ciężko jest mi je określić bo mam nieregularne cykle ale 6dni temu jeżeli się udało bo kochalam się z mężem i jak by wtedy owulacja była to mogła bym już mieć pierwsze oznaki zapłodnienia? ...a może to oznaka ze owulacja właśnie teraz nadeszła lub jest juz po niej?

Gość gość
Hmmm a może spowodowane to być pogorszeniem moich wyników tzn. Mam niedoczynność tarczycy i ostatnie nadania wypadły kiepsko (TSH ponad 5) iprzez oostatnie dwa cykle w ogóle nie odczuwałam bui piersi przed @a zwykle pojawiały się nawet do 2 tyg przed@ .... Tylko nigdy nie miałam tak że bolały mnie same sutki i to aż tak

Gość gość
to po co dałaś mężowi?

Gość gość
Nie no właśnie sama nie Wiem po co przecież to w głowie się nie mieści jak to można kochać się z własnym mężem... Ajaj pytana niektórych ludzi są tak durne że szok.... ... No a dodał może jeszcze że ja nawet. bym chciała dzidzie bo mam juz 25 lat i ppra na to

Gość gollllyyl
To może być oznaka ciąży ale też zmian hormonalnych musisz zaczekać zrobić test wtedy się dowiesz czy to ciąża czy będziesz musiała szukać innych przyczyn