Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościug

Chlopak z "recyklingu"?

Polecane posty

Gość gościug

Witam moje drogie Panie! Mam do was pytanko: Czy moglybyscie być z facetem który jest byłym waszej najlepszej kuzynki która traktujecie nawet jak siostrę ? Dodam ze chłopak został zostawiony przez dziewczynę, nie odwrotnie. Czy przeszkadzało by to wam jakos bardzo ze był "używany" przez wasza kuzynkę ?

Gość gość
Skoro uważasz go za "używanego" to już coś jest nie tak.... Na swojego faceta cię nie stać to musisz robić kwasy w rodzinie.

Gość gość
Przeciez to pisze facet... Sluchaj, jedna sie na to zdecyduje, inna nie. Zalezy czy czuje cos do Ciebie, jakie ma zasady, jak bartdzo przeszkadza to kuzynce, jak sie liczy ze zdaniem kuzynki i tak dalej. Nie dowiesz sie jesli nie sprawdzisz

Gość gość
Ja bym wolała jakiegoś normalnego. Recykling dobry jest do podcierania tyłka, a jak wiadomo niekiedy można sobie obetrzeć za mocno tyłek. Nie, wolę wolnego i innego.

Gość gościug
Pasujemy do siebie jak dwie kropelki wody ale stoi miedzy nami gruba sciana zbudowana z mojej przeszłości :/

Gość gość
więc, skoro jest przeszkoda, lepiej ją ominąć. z własnego życia wiem, że tak będzie lepiej dla wszystkich.

chyba trochę przesadzasz:O To że kuzynka kiedyś była Twoją dziewvczyną nie oznacza że jej ślubowałeś iż nikogo wiecej z rodziny nie tkniesz...to sa dwie niezalezne jednostki:P Moze warto spróbować porozmawiac z dziewczyną ,która ci się podoba.

Gość gość
ja bym się brzydziła takiego faceta. zresztą jeżeli ona była dla kuzynki jak siostra, to wiadomo, że opowiadały sobie o nim. a zresztą skoro ta kuzynka go zostawiła, to widocznie nie był za wiele wart. musiał zrobić coś nie tak. może o tym napisz frajerze!

Gość gościug
Od razu ze ja nie wart... Akurat tak się składa ze to ja tu bylem tym dobrym a ona niegrzeczna dziewczynka ladnie mówiąc która chłopaków ma pod dostatkiem i okazało się ze ona była dla mnie wszystkim a ja dla niej tylko pieprzona opcja jedna z wielu...

Gość gość
napisz dlaczego puściła cię kantem. pośmiejemy się.

Gość gość
"zbuduj czołg" i zniszcz ścianę ;)

Gość gościug
Na kobiecym forum faceci nie są szanowani :P ahhh ta wasza Solidarność :D

Gość gość
Tak, tak biedny porzucony, ona korzystała z życia na lewo i prawo,zostawiła chłoptasia, a on w tym nieszczęściu zauroczył się kuzynką. Bruner, wymyśl inną historię bo aż oczy bolą od tych kłamstw! :P

Gość rumcajsss
Oj ludzie ludzie mamy XXI wiek prawie każdy maninternet a jak widać nie każdy powinien go mieć :) to nie ludzie glupieja od Internetu tylko internet od ludzi. Retard na retardzie... Czasami odnosze wrażenie ze niektórzy są na forum tylko po to żeby sypać hejtami na prawo i lewo. A wracając do sprawy to miałem juz nie jedna kobietę i wiem ze takie sytuacj***ardzo czesto się zdarzają wiec ja Ci wierze kolego ;) Pozdrawiam.

Gość gość
daj spokój rumcajs. obracaj swoją i zajmij się sobą. ten tu dziadyga autor na pewno ma coś na sumieniu, ty zresztą też, więc daj odpowiedzieć rzekomemu "au-torowi". ale go wkopało pewnie po szyję i pewnie mutację w tej chwili przechodzi. jak ja nie cierpię tych słabych topicków z prowokacjami, blleeehhhh

Gość gość
A kogo to KURWA OBCHODZI, kogo miał jakiś KUTAS RUMCAJS? ee? My tu mamy inną zagadkę, co można zrobić z jakiegoś odpadu, i czy się da:P

Gość rumcajsss
Wchodzisz, odpowiadasz na pytanie czy jestes za czy przeciw, jakieś uzasadnienie i tyle. A wy od razu to na bank frajer, z pewnością to jego wina i dlaczego jest tak a nie inaczej... To nie wasza sprawa odpowiadajcie tylko na pytania i od razu bedzie porządek ale w Internecie to niemożliwe :D

Gość gość
bo tak jest ciekawiej :D chcesz smutków, odwiedź cmentarz. wracając do autora: MY CHCEMY AUTORA!!!! MY CHCEMY AUTORA!!!!!! wytłumacz się!!!!

Gość gościug
Odkąd pamiętam na kafeterii zawsze są kłótnie :D ludzie by się pokłócili nawet podczas dyskusji zjeść bułkę mleczna czy zwykla ? Lubię to! :D

Gość gość
Narobisz kwasów komuś w rodzinie a po co? Potem będą się mścily na sobie i ty będziesz w tym, lubisz takie klimaty?

Gość gość
Uuuuuuuu jadę czołgiem! Z drogi!