Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciala kobiet po porodzie na plazy

Polecane posty

Gość gość

Urodzilam 3dzieci.najmlodsza ma 5m-cy.po 2o dziwo mialam dosc ladne cialo i brzuch,ale sadze ze stajac obok kobiety ktora w ciazy nie byla kazdy rozpoznalby jednak ze to ja rodzilam nie ona.teraz zostal mi lekko wypukly brzuch a jak leze bokiem nadmiar tragicznej skory.waze 554kg przy 169cm wzrostu a jednak w kostiumie figura daleka od idealu.w ubraniu ,kiecce jest super,jak zdejme gorzej. I przygladam sie innym kobietom-nie widzialam przez 3tyg na plazy ZADNEJ matki z ladna tzn idealna figura-a to cyc wisi,zawsze ten brzuch dziwny,otylosc czesto i taka ogilna wielorybatosc pozostaje. Zastanawia mnie ile trzeba cwiczyc zeby osiagnac idealny brzuch rodzac 3dzieci?? Po 1dziecku wierze szczerze ze mozna miec brzuch prawie ladny bez cwiczen. Jakie wy macie doswiadczenia w tej kwestii,co na to wasz maz/partner?

Gość gość
Troszke przesadzilam:)-54 kg...:)))

Gość gość
popatrz na swoja d**e Pani Idealna . I Przestań obserwowac i interesowac się kto rodził ,ile rodził.

Gość gość
To za sprawa slabyxh miesni,o ktore trzeba zadbac przed ciaza...gdy cialo jest sprezyste a miesnie mocne,wtedy ciaza nie zrobi takixh,,spustoszen" ale my placzemy,niestety po fakcie,to i praca ciezsza,zeby wszystko nabralo ladnych ksztaltow ;-)

Gość gość
Odezwala sie zapewne gruba baba.widzisz ze pisze ze sama jestem daleka od idealu i mam nieladny brzuch!a ty chcac nie chcac nie patrzysz na plazy na innych ludzi?nie badz zaklamana

Gość gość
Naprawde cwiczenia brzucha wystarcza? Bo staram sie o dziecko i przeraza mnie widok bratowej 3 lata po porodzie skora jej wisi do kolan...

Gość gość
Na pewno trzeba wzmoxnic miesnie,a cwiczac miesnie,skora rowniez nabiera sprezystosci,wiec brzuszki,brzuszki i brzuszki....cwiczymy,cwiczymy....dobrym cwiczeniem jest rowniez chodzenie z wciagnietym brzuchem oraz nie rozpinanie guzika,gdy zdarzy nam sie troszke wiecej zjesc ;-)

Gość gość
A jak z wiekiem? Bo ja mam już 34 lata, ale ćwiczę, biegam, czasem robię A6W. Bratowa fakt nie ćwiczyła, ale jest młodsza

Gość gość
No po 3 ciazach nie dziwię się.Ją mam jedno dziecko i ciało super zadbane no ale od 7 lat dużo pływam, biegam

Gość gość
Ludzie otyli borykają się z problemem schudniecia a ty jeszcze dokladasz. To nie jest latwe schudnąć, wiec lepiej patrz na siebie. Przyszłaś się tu chyba dowartościować.

Gość gość
Mam przyjaciolke,ma 41 lat,dwie ciaze,a brzuszek,jak u nastolatki,ale ona za,,mlodu" sportsmenka,dlatego uwazam,ze ,majac w mlodosci wypracowane miesnie,to wtedy i cialo wyglada inaczej...Ja niestety z tych ,,nieusportowionych" i o ile dwie ciaze jakos szczegolnie mnie nie ,,popsuly" to trzecia,niestety troche nadgryzla,a to pewnie dlatego,ze pozno,bo w wieku 37 lat sie przytrafila.Ja mam inny problem,wprawdzie nic mi nie obwisa,ale zrobilam sie ogolnie okragla i choc staram sie uwazac na to,co jem,to moja waga rosnie :-( i waze ok 15!!!! kg wiecej niz bedac w ciazy....i co z tego,ze cialo mam jedrne,ale grube :-( .Zapisalam sie na wodny aerobik,ale zajecia ruszaja dopiero od pazdziernika,ehh.....

Gość gość
Mam dwoje dzieci, 160 cm wzrostu i ważę 60 kg, ćwiczę, pływam, jeżdżę na rowerze i najlepiej wyglądam bez ubrania, w stroju kąpielowym i wolę wyglądać jak wyglądam, jak mówi mój mąż apetycznie zaokrąglona niż ważyć 45kg i mieć obwisłą d**ę, rozlazłe ciało i zero mięśni.

Gość gość
masz nadwagę.. ja ważąc 50 kg przy 160 jestem już zaokrąglona, a co dopiero jakbym miała jeszcze +10 kg ? całkiem świnka..

Gość gość
ciekawe ciekawe i aż nie możliwe przecież idiotki z kafe zawsze darły ryje że one po 10 ciążach wyglądają lepiej niż nastolatki a ty wynurzasz się z takimi przemyśleniami ? wydaje ci się

Gość gość
a mnie to wacek obchodzi kto ma jakie ciało, co wy z tymi brzuchami i nadwagami? to po co się na dzieci decydowałyście, normalne ze ciąża zawsze zostawia ślady. trzeba było dzieci nie robic a nie lamentowac teraz

Gość gość
50 kg przy 160 cm wzrostu zaokraglona???? No,ale anorektyczki tez widza siebie,jako grube...wiec masz cos z glowa...zwlaszcza,ze piszesz o dziewczynie,ktorej nie znasz-swinka :-o

Gość gość
Taaa nadwagą przy 160 cm i 60 kg wagi Puknij się w łeb z rana

Po jedynym porodzie nie narzekam, ale ja przed ciążą uprawiałam dużo sportu; bieganie, pływanie i A6W. W trakcie ciąży 5 razy w tyg basen, bo lubię i nie wyobrazam sobie 9 miesięcy bez ćwiczeń, po ciąży znów A6W, basen, biegi i teraz pół roku po moje ciało wygląda jak przed ciążą. Piersi nie ucierpiały, bo nigdy nie miałam dużych i dobrze dobierałam staniki.

Gość gość
ehh... ja mam 23 lata... przed ciążą ważyłam 65kg, wzrost 173 cm, czułam się dobrze, chociaż i tak chciałam zrzucić kilka kilo. Po ciąży waga skoczyła do 80kg !!!! nie jestem tego w stanie w żaden sposób zrzucić... biegam, ćwiczę, jem zdrowo i absolutnie nic z wagi nie idzie! Jestem już załamana... mam rozstępy wszędzie! Mój brzuch to pobojowisko rozstępów... duże, grube, czerwone - idące przez cały brzuch wzdłuż i w poprzek... jestem załamana! Nawet na nogach i na piersiach widać te straszne rozstępy ! Ja to chyba nigdy nie wyjdę na plażę w stroju kąpielowym.. w ogóle nie lubię już wychodzić na plaże po ciąży, nawet w sukience, bo tez wyglądam jak baleron.. masakra!

Gość gość
Dziwne jesteście naprawdę. Przecież nawet kobieta z lekka nadwagą małym tluszczykiem może pozostać piękna i seksowna wystarczy się zaakceptować i kochać sama siebie:)po 1 dziecku zostały mi rozstępy na udach i brzuchu po stosowaniu różnych metod z blady są mało widoczne. Przy wzroście 165 ważę 72 kg. Jestem uważana za bardzo seksowna piękna kobiete od facetów nie mogę się opedzic ale ja kocham siebie jestem dowartościowana pewna siebie wlasnych atutów a to mężczyźni lubią najbardziej. Czy wy naprawde myślicie że oni w łóżku liczą wasze rozstępy? Ha ha uwierzcie ze nie

Gość gość
masz męża/partnera/konkubina czy jak tam zwał i nie możesz się od facetów odpędzić ? Trochę dziwne... chyba, że jesteś samotną matką?

Gość gość
urodziłam 3 dzieci i wygladam super, niektórzy mysla ze nadal nie mam dzieci, ale nie gapie sie na plazy jak kto wyglada, to nie moja sprawa, niech kazdy wyglada tak jak jemu pasuje, jestes głupia autorko

Gość gość
jakim trzeba byc pustym aby tyle myślec nad takim bzdetem

Gość gość
10:41 hahha w samo sedno :D nie ma to co przemyślenia nad fałdą tluszczu po 3 ciążach. Kuźwa, weź kobieto lepiej książkę jakąś poczytaj albo co, w tym czasie który marnotrawisz na zadumę o tłuszczu :O

Gość gość
Mam partnera a jakie ma to znaczenie skoro mężczyźni się mną interesują i mnie podrywaja? Na czole mam to wypisane czy co? Wg ciebie jak się ma partnera to już nie można być atrakcyjna dla mężczyzn? Poza tym co to facetom przeszkadza wolna czy mężatka:)

Gość gość
Ja rodziłam raz, ale duże dziecko 4 kg z lekkim hakiem i mialam w ciąży ogromny, powtarzam ogromny brzuch! maly wybebeszył się z przodu macicy i wyglądałam jakbym spodziewała się trojaczków! urodziłam i jakoś moj brzuch ma się ok. Fakt nie jest idealny, ale już przed ciążą nie był idealny. Jestem bardzo szczupła i zawsze wydawał mi się tak głupio wklęsły. Ale nie przejmuje się tym w ogole - zwlaszcza jak widze kolezanki co juz po jednym dziecku skora na brzuchu albo luzna, albo poorana rozstępami albo jeszcze gorzej - pęknięta! w ciazy dbalam o ten brzuch, smarowalam balsamami i oliwką zeby skora ciagle byla tlusta to poobno zapobiega rozstepom. I dzieki temu (tak mysle) nie mam sladu na skorze po ciazy i tym wielkim bębenie :P biust tez ok - nie wisi i nie ma rozstepow, moze dlatego ze nie karmiłam piersią ani razu a pokarmu mialam sladowe ilosci i bralam bromergon tydzien po porodzie. Rozstepy za to niestety mam na udach - nieliczne i slabo widoczne ze trzeba sie przyjrzec. No ale jednak są. Ostatnio bylam na plazy i troche obserwowalam matki, to faktycznie wiekszosc ma zniszczona skore brzucha i sadelko na nim

Gość gość
to prawda, na plazy jest mnostwo cellulitu, rozstepow i obwislych ciał, nawet u szczuplych osob, nie tylko u tych, ktore rodzily. kobiety nie dbaja o siebie, nie uprawiaja sportu, jedza byle co i na plazy przy pelnym sloncu widac wszystkie niedoskonalosci. ja tez mam cellulit i 3 nadprogramowe kg, wiec bede terez cwiczyc przed urlopem we wrzesniu, zeby sie nie wstydzic na plazy i wygladac jak czlowiek.

Gość gość
Moje przyszłe i obecne dumne mamusie! Chciałabym Was serdecznie zaprosić na portal dumnej mamy - wszystko o kobietach, dla kobiet, o dzieciach, ciąży i porodzie! Ponadto ciekawe artykuły - np. obalamy zabobony ciążowe (http://dumnamama.pl/obalamy-zabobony-ciazowe/) jak i galeria pociech (http://dumnamama.pl/nasze-pociechy/) - tam można również pochwalić się swoim brzuszkiem lub zdjęciem z usg :) Pozdrawiam i serdecznie zapraszam - http://dumnamama.pl

Gość gość
Ja nie wiem gdzie wy jezdzicie ale ja wczoraj na plazy widzialam 2 super mamuski, ladne brzuchy i cialo. Nie koloryzcujcie, ze kazda matka jest zaniedbana. Owszem duzo tych z nadwaga ale mozna spokojnie zauwazyc zadbane

Gość gość
proponuję przeczytać historię mojej pani dietetyk (teraz zmagam się z tym samym problemem co autorka i... moja dietetyk właśnie, jakiś czas temu) - http://slimcenter.pl/moja-historia oczywiście,że jest możliwe schudnąć po ciąży, po prostu każde ciało reaguje inaczej, wymaga innej diety - wiadomo. No i jeszcze lepiej, jak można trafić na taką dietetyk jak p. Ania Pietrych, niezmiernie ciepła osoba, która sama miała za soba taką sytuację i umie pokierowac postępowaniem :)