Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak bedzie wyglądała III wojna światowa?

Polecane posty

Gość gość

też będą rosjanie grabili, gwałcicli i zabijali :(

Gość gość
nie ,III wojna św potrwa góra dwa dni , głowica atomowa ,ewentualnie broń chemiczna i po nas w minute ,reszta to utylizacja ciał.

Gość gość
o rany :( boje sie

Gość gość
Szybka akcja, kilka bomb atomowych i jesli nie umrze sie od samej bomby to od promieniowania.

Gość gość
kurcze mam male dziecko, chce pozyc jeszczce :(

Gość gość
Wytrują nas szybko :) Już nas trują systematycznie jedzeniem, napojami. Reszta to formalność

Gość gość
ja nie mam dzieci ,ale też chcę zyć , aktualnie odkładam kase ,strasznie ciułam ,nie kupuje sobie kosmetyków ,nie jade na wakacje , do tego dorabiam . Uczę się sama hiszpańskiego Na serio planuje ucieczke do ameryki południowej. Niestety III wojna swiatowa to nie s-f a realne zagrożenie

Gość gość
moze jakby te nasze polityczki nie skakały do Rosji nie jezdziły na majdan to by było inaczej. rosja przejełaby czesc ukrainy, przeciez nic złego ludnosci by sie nie stalo

Gość gość
jezeli nie chcecie wojny to się módlcie o pokój

Gość gość
taaaa modlitwa ma tu naprawdę ogromne znaczenie... Będzie co ma być, my szaraczki nic nie zmienimy :)

Gość gość
III wojna światowa nie będzie wyglądała jak II, chowanie się w okopach, kopanie tuneli, ostrzał i naloty i tak kilka lat - po prostu pierdyknie kilka bomb atomowych, 90% ludzi i zwierząt zginie od razu, 10% po kilku miesiącach/latach z powodu promieniowania, głodu, chorób, odniesionych ran i wyczerpania i już...będzie po ludzkości

Gość gość
a to wszystko przez polityków !!! oni wywołują konflikty a potem za przykrywką patriotyzmu taaaa .... kazą nam walczyc o ziemie itp bzdety ,szkoda ze nie dozyje takich czasów ze to polityków wraz z rodzinami społeczenstwa bedą zamykać w wielkich hangarach kazdy do rączki by dostawał nozyk i niech sie wyzynają jak swinie ko jest za tym łapka w góre ,pomyslcie ile by ludzi zyło ile budynków dróg by nie ucierpiało itp itd zgineli by tylko ci którzy chca wojny i tylko ci którzy w razie wojny beda chronieni piekna idea moze kiedys sie spełni ,bo jak na razie patrząc wstecz to tam gdzie była polityka kosciół patryiotyzm zawsze gineli ludzie nie wiem w imie czego ..............

Gość gość
a wg mnie to nic takiego nie będzie, zrusyfikuja nas i tyle. moze to nawet nam na dobre wyjsc. tak piszecie bomba atomowa... ale pytanie po co? terenu po tym nie zagospodaruja, co oni z tego będą miec - nic tylko dziurę a co oni z tą dziurą zrobią? niemcy by im potem odpłacili tym samym więc to ostatnia głupota o tym pisac. polska zniknie z mapy, będzie nowe państwo o nazwie noworosja z granicą pod niemcami, z nas zrobią rosjan i tyle. tzn ja nie mieszkam w pl wiec moze mnie ominie

Gość gość
10:50 hah- pomódlcie się :O żal normalnie. Ty myślisz, że podczas wojen ludzie się nie modlili? Jeden ocaleniec z obozu powiedział, że po tym co przeszedł nie jest w stanie wierzyć w Boga. Bóg by nie pozwolił na takie piekło, które wyrządziły te bestie niewinnym ludziom

Gość MatkaBoska
Powinniśmy modlić się na różańcu o pokoj, taka krucjata narodowa za Ojczyznę i pokój na świecie. To naprawdę działa :)

Gość cołko prowda
Jak będzie wyglądać III wojna światowa nie wiem. Wiem natomiast że następna będzie na kije i kamienie :o

Gość gość
a może tak będzie ze historia nowożytna zacznie się od poczatku wyniszczymy teraz siebie i innych, na ziemi nie będzie nic i zacznie ludzkość wszystko od nowa