Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajski Sen

Masaż Ursynów

Polecane posty

Leczniczy masaż tajski, terapeutki z Azji, relaks, odprężenie, harmonia... Zjawisko relaksu jest opozycyjną reakcją do zjawiska stresu, zarówno na poziomie fizjologicznym, jak i psychicznym. Warto zatem skorzystać z oferty Naszego profesjonalnego salonu masażu w którym wykwalifikowane terapeutki z odległej Azji pomogą Państwu złapać chwilę oddechu i odnaleźć równowagę! Regularne masaże pomogą Państwu zmniejszyć napięcia mięśniowe, oczyścić ciało z zalegających toksyn, które są wynikiem codziennej dawki stresu! Dla Nas najważniejszy jesteś Ty i Twoje samopoczucie, dlatego stawiamy na: czystość, higienę, intymność i komfort... Salon masażu Tajski Sen oferuje Klasyczny masaż tajski, masaż z olejkami aromatycznymi, tajski masaż stóp i nóg, tajski masaż pleców, masaż wyszczuplający, masaż sportowy, masaż tajski stemplami ziołowymi, masaż dl kobiet w ciaży i po ciąży, masaż tajski dla seniorów, masaż z olejem kokosowym, masłem shea, gorącą czekoladą, ciepłym miodem... Oraz Egzotyczne rytuały na ciało połączenie peelingu i masażu WSZYSTKIE ZABIEGI WYKONYWANE PRZEZ AZJATYCKIE MASAŻYSTKI. CODZIENNIE NOWE PROMOCJE NA NASZEJ STRONIE I FUNPAGU FB Zapraszamy Tajski Sen Ul. Wańkowicza 1, Warszawa Rezerwacja 504040157 salon@tajskisen.pl www.tajskisen.pl Nie świadczymy usług erotycznych

Gość gość
Phii,nie ma usług erotycznych,to co to za salon??i jeszcze tak sie reklamuje

Gość kruszyniątko
Tutaj można sobie coś poszukać, jeśli chodzi o masaż w Warszawie - mamy do wyboru 73 salony: http://zamowwizyte.pl/szukaj?miasto=23&kategoria=4&data= Bardzo fajny portal, bo można obejrzeć sobie na zdjęciach te salony, zobaczyć, co mają w ofercie, a także - bezpośrednio przez stronę - zarezerwować wizytę. Naprawdę super sprawa. Poza tym, można też trafić na różne zniżki, promocje, a to wszystko bez logowania, także świetna opcja dla zabieganych. Ja zawsze umawiam się do kosmetyczki przez ten portal, także sprawdziłam i z ręką na sercu polecam.

Gość gabinetmasazu
Gabinet Masażu Ursynów oferuje masaż klasyczny, masaż leczniczy kręgosłupa, masaż relaksacyjny, masaż sportowy, masaż odchudzający, masaż antycellulitowy, masaż chińską bańką, masaż gorącymi kamieniami wulkanicznymi, masaż brzucha, masaż poporodowy, masaż izometryczny, masaż kontralateralny. Profesjonalna i miła obsługa. Całkowita dyskrecja i poufność danych osobowych. Sprzęt i kosmetyki do masażu najwyższej jakości. Doskonała lokalizacja gabinetu. Atrakcyjne ceny masaży. Więcej informacji na stronie: www.gabinetmasazu.warszawa.pl

Gość gość
Najlepszy masaż, jaki kiedykolwiek miałam, to przy Nugat na Ursynowie w salonie Biosphere u Pani Gosi. Zaczęłam od masażu leczniczego na rwę kulszową. Po kilku wizytach była już znacząca poprawa. Później zaczęłam się umawiać na masaż odchudzający i w połączeniu z bieżnią w salonie po 5 tygodniach miałam kilka cm mniej w obwodzie-bez diety:). Jeszcze muszę spróbować pedicure rybkami, bo jeszcze nie korzystałam, a tez wszyscy zachwalają. Polecam i pozdrawiam:)

http://www.profizjo.pl/ - masaż Ursynów Specjalistyczna terapia kręgosłupa, ćwiczenia rehabilitacyjne, trening medyczny oraz masaż medyczny kręgosłupa. Oferta również dla kobiet w ciąży, medyczny masaż ciążowy (prenatalny) oraz rehabilitacja i ćwiczenia kręgosłupa w ciąży.

Masaż Ursynów: http://www.profizjo.pl/ Specjalistyczna terapia kręgosłupa, ćwiczenia rehabilitacyjne, trening medyczny oraz masaż medyczny kręgosłupa. Oferta również dla kobiet w ciąży, medyczny masaż ciążowy (prenatalny), rehabilitacja i ćwiczenia kręgosłupa w ciąży.

Gość gość
Ja polecam salon masażu na kabatach Świat Masażu. Ja miałam silne bóle głowy, drętwiały mi ręce i okazało się że to wszystko od odcinka szyjnego pleców. Po dwóch masażach już ból ustąpił. Pełen profesjonalizm. www.swiatmasazu.com.pl