Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lowczyniokazji

Co na prezent facetowi

Polecane posty

Hej dziewczyny, zastanawiam się co robić w długi weekend ze swoim facetem, ponieważ wtedy są jego urodziny. Mam pewien plan, żeby zabrać go na wycieczkę, ale nie wiem czy nie woli czegoś skromniejszego. Dokładnie chodzi mi o taki wyjazd: http://www.mydeal.pl/podroze-darlowko_spa_nad_samym_morzem_dla_2_osob-21026.html?pos=9 Co o tym sądzicie? Nie przesadzę?

Gość gość
a skąd mamy wiedzieć co twój facet lubi? (ps. wiem że to kryptoreklama)

Gość gość
:)a co ty jakies straszydlo jestes ze tak sie starasz? facet powinien organizowac wycieczki! na prezent dla faceta to cos w lozku albo do jedzenia 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
zafunduj mu skok ze spadochronem,razem z instruktorem oczywiście

Gość gość
ciumaj mu fifaska

Gość gość
myslę że czekolada wystarczy, to nie jest twoj mąż żebys miala cudowac, zreszta i tak nie warto, za 5 lat zostawi cie dla innej 🖐️

Gość gość
czemu kobiety maja takie głupie pomysły? Weź mu lepiej porządnie obciągnij i tyle.

Gość gość
zegarek :) kazdy porzadny facet powinien miec zegarek :P mozesz dobrac do jego stylu - elegancki albo sportowy. fajne zagarki maja na ewatch :)

Gość simonka77
Każdy prawdziwy facet lubi spędzać czas aktywnie i z adrenaliną ewentualnie za kierownica. Ja kupiłam mojemu pakiet adrenalina w serwisie prezentowym. To lepsze niż krawaty spinki i inne tego typu rzeczy których dziesiątki już dostał. Sprawdź sobie, mój był w siódmym niebie, jeśli nie chcesz niczego tak ekstremalnego plolecam jazdę jakimś fajnym samochodem typu ferrari porsche lamorgghini / motorem czy innym quadem ;d http://www.mocprezentow.com/prezenty-za-kierownica

Gość zete
Kup mu komplet kluczy nasadkowych. Tylko porządnej firmy.

Gość gość
Ten pomysł ze skokiem spadochronowym jest dobry, a jeśli ma lęk wysokości to może tunel aerodynamiczny?

Gość gość
A co to ten tunel?

Gość gość
To taka wielka suszara do której wchodzisz i strugi powietrza unoszą CIę w górze. Czas skoku to 60 sekund tyle ile skok ze spadochronem.

Gość gość
Wow, z ciekawości wygooglowałam, ale genialny ten tunel, normalnie się w nim lata!

Gość gość
To już lepsza agencja towarzyska, tam przynajmniej będzie miał godzinę :P

Gość gość
...a taki prezent będzie wspominał do grobowej deski ;-)

Gość gość
widziałam gdzieś pomysł na takie szleństwa wodne, do nóg się przytwierdza coś co pod ciśnieniem unosi Cię na kilka metrów i wpada się do wody, wygląda to jakby się wiło po wodzie jak piskorz, potem znowu do góry i tak cyklicznie, do motorówki jest to przyczepione, robi wrażenie

Gość gość
A tak, tak! To się nazywa chyba skimboard o ile się nie mylę ;) Jeśli chodzi o sporty ekstremalne to próbowałam też skoku ze spadochronem :)

Gość gość
na sporty wodne to już chyba minął sezon, za zimno nie sądzicie? W sumie na spadochron powoli też, im wyżej tym zimniej, brrrrrrr....

Gość gość
Gdzie tacy skoczkowie trenują jak jest zima?

Gość gość
W domu? :))

Gość gość
w zimie przerzucają się na symulator lotów, jest ciepło unosi Cię powietrze i można ćwiczyć te wszystkie szaleństwa, które w powietrzu mogą być ryzykowne - tam w pełni bezpieczne.

Gość ElwiraJ
8-11 litopada w Lesznie jest wileka powietrzna impreza halloweenowa, skoki ze statku powietrznego, loty w tunelu - to by było ekstremalne na prezent!

Gość gość
ha ha z przebieraniem się ?