Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brudny anal

Polecane posty

Gość gość

ostatnio kochalem sie analnie z moja przyjaciolka i wszystko byloby ok gdyby nie to, ze okropnie sie przy tym pobrudzilem. Bylismy przykryci kocem, ładowalem jej w pupe chyba z 30 minut, bylo bardzo mokro itp a jak skonczylem to bylem caly w kupie, penis nawet uda no i przescieradlo. masakra jakas. Mieliscie podobna wpadke ? po wszystkim wzielismy wspolny prysznic.

Gość gość
jak to klasyk powiedział tam gdzie drwa rąbią to wióry lecą ! ;) wszystko trzeba umieć by niespodzianek nie było ! :classic_cool:

Gość gość
to byl taki spontaniczny anal, bez zadnych przygotowan typu lewatywa itp. nawilzylem jej anus i wsadzilem penisa.

Gość gość
no to ona ciebie spontanicznie osrała ! :D co się martwisz ważne żeby wnioski wyciągać i w przyszłości błędów nie robić "se la vie" ! ;)

Gość gość
ale to nie był błąd. Pomimo tego ze mnie osrała bylo bardzo przyjemnie. Jej sie bardzo anal podobal i mnie tez.

Gość gość
Poprostu niech sie wysra wczesniej i nie bedzie problemy lewatywa nie potrzebna przynajmniej ja tak mam ze swoja wystarzczy ze zrobi klocka w ten dzien potem umyje troche palca wlozy i jest czysto nawet pachnie zero zapachu kupy :) a tutaj kloc na udach ahahaha wyje leze i kwicze.

Gość gość
kwicz bo jestes idiotą

Gość Chujek
ja lubię walić ostro w zapyziałe kakaowe oko, raz jak poczułem zapach kupy, to władowałem go jej po same kule, i bardzo jej się podobało

Gość gość
Hej wszystkim :) jestem 36-letnią kobietą, Szukam młodego faceta, który zrobi ze mnie dziwkę w łóżku.. Moje fotka: http://kibuilder.com/zna

Gość gość
Gdy zwilżałem mojej dziewczynie pupę jej śluzem poczułem że głębiej ma już dużego klocka. Nie kazałem jej lecieć na sedes, mieliśmy bardzo przyjemny stosunek, wcale się nie opapraliśmy jej kupką w środku. Z tym to chyba niektórzy przesadzają.

Gość gość
Kobiety to czuja przecież czy tam jest kupa czy nie. Jestem kobieta i uprawiam seks analny nigdy się coś takiego nie zdażyło nawet jak ostro mnie ****ał.

Gość gość
Marzy mi się biegunka:-)

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Jestem chłopakiem i czasami jak jestem na dworze mam przygody analne .Wychodzac z domu niewiem czy ktoś mnie przeleci. Ostatnio dość często mi się to zdaza zwłaszcza ze chodze do parku zdrojowego i spotykam facetow z którymi znajomość zawsze konczy się na analu,no i po wszystkim zawsze narobię kupe w majtki jakos niemoge utrzymać mam tak silne parcie ze samo leci.Ktos mi kiedyś mowil żeby robic sobie lewatywę przed wyjściem pare razy robilem i jak na zlosc wtedy niemailem okazji na anal a dupsko mi po tym bolało i teraz jak wychodz ez domu nierobie lewatywy bo niewiem czy będę miał te przyjemnosc . Dzis już o 5 byłem w parku i cztery analliki zaliczyłem tak się zlozylo z eraz za razem czterech facetow mnie po kolei przeleciało .Po sprawie podciaglem majtki krótkie spodenki oni sobie poszli a ja skkeirowalem się na wyjście z parku i po paru krokach po prostu się zesralem kupa sama się cisla niemoglem utrzymać wyslizgnela się z majtek i zsunela po nodze nieciekawie to bwygladalo zwłaszcza ze po drodze minely mnie jakies stare baby i gapily sie na mnie i cos komentowaly miedzy sobą .Przyszedlem do domu cichcem do łazienki ale sie nieudalo macocha mnie dojzalai sie zaczelo zasraniec c***a znowu sie szlajałeś skaranie boskei z gowniarzem dostałem pasem po d***e i przy akompaniamencie pasa sie mylem.Teraz siedz ew swoim pokoju przy kompie z zalozonym pampersem jak mi macoca oznajmila skonczyl sie dbre od dziś pieluchybedziesz nosil zasrancu ,najgorsze ze jak ja sie tak pokazre w parku no ale może jakoś sie przyjmnie koncz edo macocha mnie wola niechcialbym żeby mnie tu zastala narka

Gość gość
tomczak?