Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Co mam zrobić jeśli mam zaczerwienione wargi sromowe?

Polecane posty

mam 17 lat. od dosyć dawna (przynajmniej 3 lat) zaobserwowałam że mam zaczerwienione wargi sromowe. zaczerwienione są tylko te okolice, gdzie zaczyna się skóra jest wszystko normalnie. jeszcze kilka miesięcy temu myślałam że to jakiś grzyb ale używam od tamtego czasu provag żel więc nawet gdybym wtedy miała to już by mi przeszło. teraz zastanawiam się czy to nie podrażnienie od np. proszku do prania ale używam do prania bardzo różnych firm proszków i płynów a na wszystko uczulenia mieć nie mogę. zastanawiałam się nawet czy nie iść do ginekologa ale stwierdziłam że nic mnie nie boli, nie szczypie więc to nic poważnego ale bardziej chodzi mi o to że mnie to przeszkadza a gin jakby to tylko obejrzał powie jak znam życie to samo co ja napisałam wyżej więc nie ma sensu tracić czasu a tzn chciałam powiedzieć że chodzi mi głównie o estetykę bo kiedyś będę musiała z kimś sypiać a sama nie chciałabym mieć faceta z zaczerwienionym penisem. miałyście tak kiedyś?

Gość gość
Każdy facet ma zaczerwienionego penisa i każda kobieta ma zaczerwienione wargi. :O A co Ty byś chciała, mieć cipkę w kolorze skóry?