Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LG G3

Kobieta z dziećmi

Polecane posty

Gość LG G3

Hej wszystkim, Poznałem super kobietę i to z tych porządnych...aż 3 doby zajęło mi jej zbajerowanie aby się dobrać do niej (wiadomo,że w tym kraju 99% kobiet wskakuje do łóżka po max 12 godzinach od poznania się)...ale do rzeczy.Z racji tego,że dziewczyna jest naprawdę świetna planuję z nią być na dłużej..problem w tym że ma dwoje dzieci 15 i 3 letnie....Pytanie do facetów , czy byliście w takiej sytuacji,żeby wychowywać nie swoje dzieci ? Jak to ogólnie z tym jest ?

Gość gość
dzieciate nie są fajne ! Będzie ci dawać póki będziesz łożył na nie swoje bahory...przestaniesz to odstawi cie od cyca....niestety ale samotne matki są bardzo wyrachowane,jeszcze nie spotkałem normalnej.

ja mam dwoje dzieci, wiem że to dla mojego faceta problem ale jakoś nie potrafi się ze mną rozstać... widocznie w nas matkach jest ta wyjatkowa empatia jakiej nie mają bezdzietne panienki :) sądzę że jeśli jest taka fajna jak mówisz to nie zrywaj z nią :) :) :)

Gość gość
Wiazac sie z puszczalska? Oszalales?

Gość gość
"gość dziś "-----> potwierdzam w 100% ! jak c***asuje to popukać możesz ale zawsze w gumce bo cię wrobi w zamian parę złoty możesz jej dać ale nic więcej

Gość gość 777
Jeśli się znakomicie dogadujecie i jest wam razem dobrze. To dzieci nie powinny być dla ciebie problemem. Problem może polegać Czy jej dzieci cię zaakceptują. Czasem tak bywa że dzieci nie akceptują kogoś nowego w swojej rodzinie.

Gość gość
to jakiś żart chyba ??? dzieci mają jego zaakceptować ??? Niech się cieszą,że jakiś facet zechciał powtarzam ZECHCIAŁ spotykać się z ich matką...która być może powinna być sama...bo zastanawiające jest to czemu jej mąż ją zostawił ...widocznie coś z nią nie tak....Ale się uśmiałem...one mają jego zaakceptować...dobry żart.