Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michau97

Problem

Polecane posty

Witam,mam pewien problem,podoba mi sie jedna dziewczyna którą kojarze z gimnazjum,jednak po gimnazjum poszliśmy do innych szkół i teraz w ogóle jej nie widuje,jedyny kontakt to na facebooku bo mam ją w znajomych,i tu zaczyna sie problem,bo chciałbym do niej napisać ale nie wiem co.Ostatnio napisałem do niej Cześć,jednak nie odpisała,wydaje mi sie że to dlatego ze pomyślała ze to pomyłka bo ma dosyć dużo znajomych a mnie pewnie nie kojarzy ale nie jestem pewien.Chcę spróbować jeszcze raz bo tak doradzają mi koledzy ale jestem dosyć nieśmiały szczególnie do dziewczyn i nie wiem co napisać,prosze o pomoc

Poćwicz najpierw na tych co Ci się nie podobają. Dziewczyna, to dziewczyna, taki zwyczajny człowiek, nie? Nie bać się ludzi i to już!

Dodam jeszcze że jest bardzo ładna,i z tego co wiem łatwa też nie jest,kiedyś podobno miała chłopaka ale od dawna jest sama

Gość gość
moze jej się przestaw?;) że ją znasz z gimnazjum i czy ciebie kojarzy:) wierz mi dziewczyny czesto marzą o tym że jakiś chłoppak sie w nich podkochuje potajemnie. Mysle że bedzie raczej miło zaskoczona ;)