Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Catering kawowy

Polecane posty

Gość gość

Organizuje w pracy spotkanie integracyjne, mają być na nim osoby z różnych oddziałów naszej firmy. Zamówiłam już catering zn obiad i przekąski, ale nie ma tam kawy ani nic słodkiego, trochę mój błąd, ale już nie zrezygnuję. Zastanawiam się jednak czy nie zamówić dodatkowo cateringu kawowego. Nie wiem jednak czy to się opłaca i czy nie lepiej kupić oddzielnie ciast i kawy czy herbaty. Wiecie może ile kosztuje taki catering, lub możecie mi kogoś polecić?

Gość gość
zamówić catering jest o wiele prościej, nie musisz się niczym martwić bo wszystko przygotują za Ciebie, zwłaszcza, że jest to impreza firmowa więc nie musisz z to płacić bierz catering i się nawet nie zastanawiaj ceny jak coś możesz spr tutaj: http://zyskoman.pl/cennik-uslug/113-ile-kosz tuje-catering-na-konferencje.html

Gość gość
ja na spotkanie konferencyjne brałam catering, który ma w ofercie u siebie serwis kawowy - www.slimak.com.pl/spotkania-imprezy to sobie zobacz u nich dla przykładu co i jak.

Gość gość
bez problemu catering kawowy tutaj tez możesz zamówić - www.alfacatering.pl/oferta.htm - ja na konferencję brałam u nich i żadnych problemów nie było. więc zobacz sobie,może wpadnie ci w oko cos jeszcze.

Gość nareeew
Warto się z tym tematem skontaktować z firmą ze strony www.czasnakawe.eu . Tu masz jedną z lepszych i droższych kaw w ofercie – Nespresso. Do tego herbata Dilmah, więc też smaczna i ceniona przez ludzi. Oni mi zrobili obsługę na evencie firmowym, także są sprawdzeni w akcji. Wszystko zostało dopięte na ostatni guzik, a cenowo wyszło mniej niż bym miał taki serwis z jakiejś restauracji zamawiać.

Gość gość
Ja znam swietny catering http://www.gardenparty.pl/, mielismy zawsze stamtąd dania na Wigilii w zeszłym roku i musze przyznac ze było pysznie, nie wiem czy maja w ofercie typowy catering kawowy ale mysle ze to kwestia dogadania, jestem pewna ze maja w ofercie swietne ciasta

ja mam fajny i ma wiele ofert na przerwy kawowe lemondo.pl lemondo catering 365

Gość Gość

Bardzo pomysłowo i profesjonalnie organizują przerwy kawowe w JiR Catering Service Kraków.

Wyborne ciasteczka bankietowe,babeczki,zakąski słone i słodkie,ekspresy do kawy,doskonałe herbaty,kosze owoców,owoce filetowane i wiele więcej plus profesjonalny serwis. Polecam.

http://www.jir.com.pl