Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka foto

Polecane posty

Gość gość
W zaleznosci od dodatkow na rozne okazje, do wielu miejsc, do pracy, na slub ale raczej w zimniejsze miesiace, na spacer tez.

Gość gość
Zapomnialam napisac ze mi sie nie podoba, nie pasuje do mojej figury

Gość gość
Dokładnie chciałabym założyć ja na ślub, ale nie wiem czy sie nadaje a jakie dodatki do niej dodać aby wyglądało to ładnie, z paskiem lepiej czy bez?

Gość gość
a do jakiej figury pasuje? ja mam figurę gruszki i ona by mi troszke zatuszowała biodra

Gość gość
Zeby sie tylko na biodrach nie zawiesila, bo wtedy bedzie zle. Musi luzno splywac. Sluchaj poprzymierzaj do roznych kolorow bo jesli teraz idziesz na zlub, w okresie.letnim to kolor potrzebny. Wyglada raczej na brazowa niz bezowa. Raczej skup sie na odcieciach bo sam kolor nie wystarczy, musi miec odpowiedni odcien. Ja bym zalozyla zoote dodatki albo turkusowe, albo czerwone, ale w odpowiednim odcieniu. Najlepiej zabierz sukienke na zakupy i przykladaj do paska, butow, bizuterii. Mysle ze pasek potrzebny bo ladnie odcina sylwetke i moze byc swietna ozdoba. No i blondynka jestes czy brunetka? Cera jasna czy ciemna?

Gość gość
brunetka z taką normalna karnacją, a sukienka ładnie na mnie wygląda, o dodatkach myślałam że raczej złotych ale chciałam dodać do niej złoty pasek tylko nie mogę nigdzie kupić

Gość gość
Zloto dobry wybor. Pozostaje mi zyczyc powodzenia w kompletowaniu ubioru. Ps pasek raczej skromny, delikatny, z butami zaszalej. No i cudownej imprezki slubnej zycze :)

Gość gość
Dziękuję:)