Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashantix3

objawy ciąży?

Polecane posty

Gość ashantix3

Hej dziewczyny. Słuchajcie, obawiam się l, że mogę być w ciąży. Najgorsze jest to, że kochaliśmy się z mężem w płodne dni bez zabezpieczenia; ( . Niby uważał, tak mówił, a dziś się przyznał, że nie zdążył wyciągnąć przed wytryskiem:/ to nie czas ma dziecko, szukam pracy, nie jestem gotowa. Dziś powinnam dostać miesiączkę, ostatnia miałam 12 lipca ... jestem strasznie zmęczona, że wam, nie czuje głodu, mam zaparcia, gazy.. w sumie nie mam żadnych zachcianek żywieniowych. . Przeciwnie - nie chce mi się jeść nawet moich ukochanych słodyczy. . I te zawroty głowy, ból brzucha i krzyża. Niby jak na okres ale mam biały śluz a przed okresem mam zawsze sucho.. :( jakieś jakby bąbelki czuje w brzuchu.. plakac mi soe chce z byle pwoodu dzis np przez to ze mi spadl ser na podloge :/ byle by nie ciąża. . Miała któraś z was coś podobnego przed miesiączka i się okazało, że zaszła? Liczę na odpowiezi:(

Zapomniałam dodać - mam wzdęcia, a po jakimś czasie gdy idę do WC to albo biegunka albo nic.. na gorsze te bóle pod brzuchem i te bąbelki ciągle w lewym dolnym rogu brzucha.. i te gazy obojętnie co zjem:/ mam dość. . Dziś rano byłam tak zmęczona jakąś rozdrażnienie ze nawet nie zrobiłam mężowi kanapek do pracy:/ spałam do 14.. normalnie uwielbiam mleko teraz nawet przeszkadza mi zapach mleka w kawie całą wylalam tak mnie zapach drażnil pomóżcie :( mam szansę na miesiączkę czy to ciąża? :( oby nie

Gość gość
Objawy wczesnej ciąży rzadko różnią się od objawów przedmiesiączkowych. ja byłam pewna, że lada dzień dostanę okres... a tu nic.. dwie kreski. Jeszcze Ci się miesiączka nie spóźnia, ale rozumiem, ze masz powody do obaw. Zrób test. Innej rady nie mam.

Zapomniałam dodać - mam wzdęcia, a po jakimś czasie gdy idę do WC to albo biegunka albo nic.. na gorsze te bóle pod brzuchem i te bąbelki ciągle w lewym dolnym rogu brzucha.. i te gazy obojętnie co zjem:/ mam dość. . Dziś rano byłam tak zmęczona jakąś rozdrażnienie ze nawet nie zrobiłam mężowi kanapek do pracy:/ spałam do 14.. normalnie uwielbiam mleko teraz nawet przeszkadza mi zapach mleka w kawie całą wylalam tak mnie zapach drażnil pomóżcie :( mam szansę na miesiączkę czy to ciąża? :( oby nie

Wiem ze jeszcze mi się nie spóźnia, ale ZAWSZE od kilku lat mam takie boleści krzyża, że płacze skulona na podłodze przed miesiączka, a teraz nic takiego. .

Gość gość
Mi wzdęcia i nadwrażliwość na zapachy pojawiły się dopiero w 8 tygodniu. Brak apetytu w 6. Ale każda ciąża jest inna. nie ma zasady. Bąbelki nie sądzę by były objawem ciąży tylko efektem zaparcia.

Pozostaje mi czekać.. postanowiłam ze zrobię test w niedzielę. Czasem okres może sie tez przecież spóźniac póki co nie myślę o tym. Aha i dodam że pale papierosy teraz jak zapale to mnie odrzuca całkowicie. . Eh..