aga333 0 Napisano Sierpień 6, 2014 Zaczęłam dzisiaj głodówkę i jest już 16 i daje radę, ale strasznie mnie ciągnie do jedzenia. Nie czuje głodu aż tak ale myślę o jedzeniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 Szczyt głupoty Przy głodówkach efekt jojo murowany Sylwetka też będzie do bani. Szczupła, ale z wystających brzuchem jak to mają np dzieci w Afryce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga333 0 Napisano Sierpień 6, 2014 próbowałam już różnych diet i nie wytrzymywałam długo. Ale od tygodnia ćwicze przynajmniej pół godziny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 Ćwiczenia to obciążenie organizmu, trzeba je więc łączyć z dobrym odzywianiem - dieta. Ćwiczysz i głodujesz? Będziesz miała więcej zmarszczek, skóra na twarzy Ci się zniszczy, paznokcie będziesz miała chore, włosy przesuszone, zęby będą miały białe plamy, pięty będą Ci pękać.. itd itp Ale rób jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 Jeżeli już o 16 nie potrafisz wystarczająco ogarnąć(wtedy kiedy jest najłatwiej) to wróżę ci, że drugiego max trzeciego dnia rzucisz się na jedzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 miejmy nadzieję ze tak nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 Prawie 20 i daje radę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PannaMałgorzata Napisano Sierpień 6, 2014 po prostu jesteście zazdrośni, że dziewczyna chce coś zmienić! trzymam kciuki za koleżankę i sama postaram się dołączyć od jutra! mam urlop, więc myślę, że dam radę!Pozdrawiam, a tym zazdrośnikom życzę, aby sami się wzięli za siebie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 jest 20 i jeszcze nic nie jadłam tylko woda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 jest 20 i jeszcze nic nie jadłam tylko woda.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2014 Dzieki PannaMałgorzata i zapraszam do walki:) dałam dzisiaj radę oby jutro było tak dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach