Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia11231

UTRATA WAGI W MIESIĄC

Polecane posty

Gość gość
ostry i namietny sex po takim sexie nie chce ci sie jesc i spora dawka ruc****est

Jeśli będziesz intensywnie ćwiczyć to nie patrz na wagę bo mięśnie ci się rozbudują tak więc mimo tego że waga nie będzie spadać to będziesz ładniej wyglądać ;] poza tym to zależy od czego będziesz zaczynać tracić te 4 kilo.

Gość gość
To jest bardzo indywidualne. I im więcej masz do zrzucenia, tym łatwiej tzn szybciej tracisz kg na początku. jedz normalnie ale ogranicz pieczywo, ziemniaki, sosy, smażone rzeczy (ogranicz ale jedz trochę), bardzo ogranicz lub wyeliminuj słodycze i napoje gazowane, cukier,. jedz duzo surowych warzyw, ziaren, orzechów. rower, basen, jakis aerobik lub w domu z Mel B, Tiffay, Ewą Ch lub cokolwiek ... I pamiętaj - chodzi o spadek cm i o zmianę w wyglądzie, nie o liczbę na wadze !! ćwicząca od 3 lat - wiem co mówię

Jeżeli nie masz nic sensownego do przekazania to może w ogóle się nie wypowiadaj. Skoro Ci to pomaga to życzę powodzenia w dalszym uprawianiu seksu.

Dziękuje, chcę z 60 kg spaść na 54. I jest ciężko. Od miesiąca jazdy na rowerze +- 40 min spadły mi tylko 2 kg, a co do słodyczy to ich nie jem

Gość Ewelina_Wrocław_
Ja schudłam na zielonej kawie ponad 5 kg w miesiąc: www.zielona-kawa.e90.biz Jest super :D :D :D :D :D

jeśli masz 165 wzrostu to już nie celuj w konkretne kilogramy tylko w ładna figurę :)

Gość gość
klaudia ------------a co zlego jest w uprawianiu sexu kazdy ci powie że to samo zdrowie, zal mi ciebie bo widze że ty go wcale nie uprawiasz i doopa ci rośnie

ja uprawiam sport prawie codziennie i od maja nie mogę zrzucić tych przeklętych 4 kg, czasem jem mało ale niestety codziennie zjadam coś słodkiego. mogę nie zjeść np obiadu a kilka cukierków muszę o to co dzisiaj zjadłam od rana drożdżówka, 5 usmażonych ruskich pierogów, 2 nektarynki, kilka razy do buzi wziełam fasolki szparagowej oraz ugotowane jajko i co jest ze nie chudnę?

Gość gość
Sekret w diecie jest taki, otóż też sie dietowalam ale źle. Doszlam po tym jak zauważyłam od czego moja siostra chudnie i utrzymuje swoją wagę, ona chudla od węglowodanów a ja od nich tyłam.Ja chudne od bialka a ona grubnie od białka.

Gość gość
ostry i namietny sex po takim sexie nie chce ci sie jesc i spora dawka ruch/u jest --------------------------ale ty klaudia jestes durna , to co napisałam to bylo od serca bo sie tez wiecznie odchudzam i wszedzie pisze jak duzo czytam ze duzo cza sexu a ty szczekasz jak wsciekly pies, masz pewnie kompleksów kupę i dlatego czepiasz sie wszystkich, polecam wizyte u dietetyka i psychologa/psychiatry

Gość justyna2342
pójdź do dietetyka sporządzi ci indywidualną dietę i w ten sposób na pewno uda ci się schudnąć, polecam poradnie http://jasmed.pl/

Witam. Pracuje w telewizji i szukam par do programu, w których kobieta ma problem z nadmiernym odchudzaniem, utratą wagi lub anoreksją. Zainteresowane osoby, oraz osoby znające takie pary, bardzo proszę o kontakt: qbagolab@gmail.com Pozdrawiam.