Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żona shreka

Polecane posty

Gość gość

Ja mam dosyć... Nie wiem zupełnie co mam robić,jesteśmy juz kilka lat,dopiero od niedawna zaczął sie tak zachowywać... •puszcza baki ciagle!! Po każdym posiłku, nie zrobi tego cicho lub wyjdzie do toalety tylko głośno,bez wstydu,nawet przy znajomych... •bekanie jeszcze gorsze! Po małym łyku jakiego kolwiek napoju obfite bekniecie. Rownież przy znajomych. •Namiętnie drapie sie po jajach i po tyłku •Całe dnie chodzi w bokserkach! Nawet jak przyjdzie do mnie na moment znajoma to i tak sie nie ubierze. •Na jego wielkim brzuchu las!po prostu las!! Nie chce golić pach,wyglada jak małpa!! •Myje sie trzy razy na tydzień...masakra! I to jeszcze rano wiec muszę czuć jego zapachy wieczorem.. •Dłubanie w nosie.."żartuje" sobie ze wyciera we mnie ten sam palec który przed momentem był koparą •Jego znajomy jest jeszcze gorszy. Raz byliśmy u niego na działce i byliśmy w basenie to zrobili jacuzzi...fuuuu oni sie śmiali,a ja uciekalam... Tak mnie brzydzi :/ nie wiem jak mam do niego trafić ze robienie konkursów na bekanie z jego kumplem,czy pierdzenie pod kołdra nie jest przyjemne

Gość gość
Haha typowy Polak

Gość gość
Wow,muszę go poznać!!!! Pobekamy i popierdzimy razem. Was dziewczyny takie rzeczy drażnią,to jest nasza natura. Co drugi FACET takie rzecy robi z ziomkami. A pachy i brzuch golą tylko pedzie. Jak dobrze ze nie mam nikogo,jestem sam,wszystko mogę robić co chce obficie bekac,skarpetki zostawiać gdzie chce,myje sie DWA razy na tydzień i to jest cos. Dużo jest takich facetow ale powoli wchodzi era pedziów

Gość gość
No nie myjecie się Polacy bo jak coś zaczynacie się dobierać to śmierdzi jak z obory, aż się odechciewa Myjcie się

Gość gość
Świnia