Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiMamDylemat

Jest brzydki ale dobrze zarabia, związać się z nim czy nie?

Polecane posty

Gość gość
kto to wie czy z tego nie bedzie jednak uczucia? poznaj go blizej, spedzcie troche czasu, a noz widelec sie okarze, ze to ten wlasciwy dla ciebie, uroda szybko przemija i ludzi lacza pozniej inne kwestie :)

Gość gość
6/10 dosyć dobre

Gość gość
Myśl pozytywnie , kazdego dnia mysl o tym jakim jest super facetem , opiekuńczy , troskliwy . Charakter jest duzo wazniejszy. Jesli przez dłuzszy czas będziesz o nim w taki sposób myslała jest szansa , że pojawi sie z twojej strony uczucie. Wtedy będziesz miała i bezpieczeństwo materialne i miłosć. Autosugestia potrafi zdziałać cuda. Przezyłam to i wiem co piszę

Gość gość
te cuda bedą się działy, dopóki na jej drodze nie pojawi się jakieś ciacho i nie opuści majtasów w dół dla innego

Gość gość
każdy orze jak może

Gość gość
uroda przemija a charakter pozostaje

Gość gość
uroda sie nie najesz

Gość gość
P*********e farmazony. Przystojni bywają normalniejsi. Nie mają kompleksów na punkcie swojego wygladu, wacka, czy Jolka z warzywniaka chciałaby się z nimi ******** Autorka to w ogóle jakaś kompeksiara i desperatka. Weź sobie faceta na swoim poziomie atrakcyjności.

Gość aveee
Tak patrzysz na wygląd a za 10, 20 lat uroda i Tobie przeminie i nie będzie karty przetargowej. Czas szybko leci uwierz, ale wtedy może być już za późno i będziesz mogła mieć problem żeby kogoś znaleźć. Także jeżeli jest facet, który jest dobry i świata poza Tobą nie widzi nie zastanawiaj się. To więcej warte niż gostek przystojniak, który nie będzie Cię szanował czy będzie Cię zdradzał. Choć szczerze to nie zazdroszczę mu takiej zapatrzonej w siebie panny.

Gość gość
Jeżeli wolisz związać się z kimś przystojnym i bogatym, to polecam portal www.SEXustawki.pl jak tam znalazłam przystojniaka w moim wieku z którym teraz jestem bardzo szczęśliwa.

Gość gość
bierz goooo

Gość gość
wiele dziewczyn tak robi, bylebys nie dala mu odczuc ze Ci sie nie podoba- a zwiazek przetrwa i moze bedzie z tych dlugotrwalych i szczesliwych

Gość gość
Jakie to puste,nędzne, obrzydliwe... I jak tu nie czuć wstrętu do ludzi ? Tak,zamiast samodzielnie zadbać o swój status majątkowy,sprzedaj się , szmato. Sprzedaj się komuś ,kogo na Ciebie stać.Bądź jego materacem,lalką,czy czymkolwiek,ale nie wywlekaj swoich odrażających dylematów na forum publiczne.A jeśli rozmnożysz się kiedyś ,przekaż dzieciom,jak się w życiu ustawić .

Gość gość
Moja znajoma spotyka sie z gostkiem straszy tylko dla kasy,korzysci ,bo jest zgrabna,fajna i to wykorzystuje ;) ona jest mila do niego ,daje mu wrazenie ze on sie jej podoba pociaga ...ale ona pozniej opowiada o nim,ze prawie przed kazdym sexem i po zygac jej sie chce ... ale kasa wazniejsza ;)

Gość prawda boli
jestem kobietą, ale jak was czytam to chce się rzygać kasa jest ważniejsza, a co z człowiekiem? to jest tak samo jak mieć prostytutkę na 24h 7 dni w tygodniu. mam 21 lat i nigdy bym się tak nie poniżyła wolałabym iść do pracy, a nie być jakąś d********* pomyślcie przez chwile jakby było na odwrót, że to facet udaje zainteresowanie wami i przed i po seksie chce mu się rzygać? jak byście się czuły?

Gość gość
Kieruj się sercem a nie kasą, bo się szybko przejedziesz na tym, kasa nie jest najważniejsza, jest ważna ale ważniejsze jest to czy coś do niego czujesz!!! http://www.bajeczki.org

Gość prawda boli
gość dziś zgadzam się z Tobą w 100%

Gość gość
Będę zabezpieczona finansowo, bo jestem studentka. Do seksu będę się zmuszać.... Co to za teksty? Ty może lepiej poszukaj sobie normalnego sponsora, który ci będzie za seks płacił, a nie niszcz chlopu kilku lat zycia, bo jak sama powiedzialas, możesz jeszcze spotkać kogos kogo pokochasz. A co wtedy z tym niby brzydkim? Co to jego uczucie to jakaś zabawka? Napisalas, że u kogos na poziomie tego co ci się podoba nie masz szans, czyli sama do pięknych nie nalezysz.

Gość gość
Prsw natury kobiety facetow, ktorzy nie wygladaja jak ciacha traktuja jak gowno.

Gość gość
Ale z ciebie desperatka

Gość autorko masz
nature prostytutki

Gość gość
Gdyby miała taką naturę to by się nie wahała

Gość gość
Rzygać się chce

Gość gość
Do osoby powyżej Piękna pewnie nie jest, że nie może przebierać w facetach, piękno jest jedna z istotnych cech, po tym jest osobowosc, inteligencja, kasa, obycie, odpowiednie pochodzenie, żeby sobie mieć takiego faceta z wyższej polki, który by się jej podobał.

Gość gość
rob co chcesz

Gość gość
powiedzmy prawde w oczy jestes prostytutka, wez sie w garsc dziewczyno i zarob wlasna kase a nie sie sprzedajesz

Gość gość
co cie to obchodzi

Gość gość
kasa najważniejsza reszta to h.j miłość to drugorzędna sprawa

Gość kasiax900
A mi się osobiście spodobały znajomości na http://sexykontakt.pl - można się umówić na sex randki z bardzo różnymi ludźmi - od biznesmenów aż do wysportowanych imprezowiczów, którzy potrafią zakręcić w głowie :)