Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sala samobójców na tvp2

Polecane posty

Gość gość

Oglądam właśnie Salę samobójców na tvp2, drugi raz w życiu i przypomniało mi się nurtujące mnie już przy poprzednim seansie pytanie... Jak ta cała Sylwia siedziała tyle czasu w pokoju nie wychodząc z niego to jakim cudem miała takie ogarniete różowe zrobione włosy? Jakby siedziała w tym pokoju ileś miesięcy to byłaby mega zaniedbana, wiec o co chodzi...

Gość gość
choćby durnym sprayem koloryzującym...

Gość gość
Człowieku :) To tylko jebany film. Na dodatek polskiej produkcji, więc czego się spodziewać heh. Najlepsi jednak byli rodzice tego Jakuba, dopiero pod koniec filmu zorientowali się, że można odłączyć prąd. Hahaha!

Gość gość
Oczywiście bez urazy jeśli lubisz ten film.

Gość gość
Ci rodzice jeszcze gorsi byli od tego syna swojego chyba...

Gość gość
jak można jarać się takim gniotem :o ale dla gimbusów w sam raz - poziom ten sam

Gość gość
Ja autorka - nie mam urazy, bo się po części z Tobą zgadzam, bo do końca nie wiem czy ten film lubię, bo dobrze jest zrobiony i moim zdaniem porusza ważny temat tylko, że historia jakaś kupy nie zawsze się trzyma i chyba lepiej by zrobili jakby nie było, że to jakaś gra tylko sama laska go zmanipulowala. Ale jak na polski film może być. Lepsze to niż ciacho czy kac wawa.

Gość tggb
miała takie bo to jest film a ona jest aktorką

Gość gość
Jeden z najdurniejszych filmów jakie widziałam. Nie rozumiem tej fascynacji nim. Gniot!

Gość gość
na wlosy szczala

Gość gość
Temat dobry. Wykonanie beznadzieja.

Gość gość
najgorzej to ona sie tam smieje

Gość gość
duze stezenie bakow w tym pokoju bylo skoro w nim ciagle siedziala

Gość gość
Mysle ze nie rozumieja tego filmu ludzie ktorzy kochaja zyc. Ja kiedys tez go nie rozumialam a teraz po paru latach ogladam go z przerazeniem. I slowa Sylwii "i co mi mogą zrobić ? pobiją mnie ? zabiją ? jak mnie zabiją to dobrze , bo ja chcę umrzeć" - brzmia znajomo.. I nie jestem zadnym gimbusem.. W d***e tez mi sie nie poprzewracalo... Mam 27 lat i... podwojne zycie :( Nie umiem tego zmienic, a chcialabym normalnie zyc

Gość gość
Zabić to by jej nie zabili. To za proste. W normalnym życiu(nie w filmie) wylądowała by w szpitalu zamkniętym dla największych zjebów :) Nie polecam się jeszcze bardziej ogłupiać takimi filmami ;)

Gość gość
Ale że ten Dominik taki wychuchany chloptas umial wsiasc do autobusu to uhuhu

Gość gość
Ja mam pytanie:jaki ona miala fun z tego, że ktoś się przez niani zabił? Bo ciągle namawiala ludzi do zabicie się. Wybaaczcie, ale nie czaje.

Gość gość
Z doswiadczenia wiem ze ona to raczej mowila o samobojstwie do innych aby przekonac sama siebie do tego ze to jedyne wyjscie dodajac sobie tym odwagi.. Stad tez ta obojetnosc ze jak ja zabija to dobrze.. Wkoncu ktos wyswiadczy jej przysluge...

Gość gość
A moim zdaniem ona miala wlasnie zabawe z tego, ze manipulowala ludzmi, oni sie jej słuchałi, w sieci mogla sie wykreowac na kogo tylko chciala, a w zyciu - jak mozna bylo zauważyć - byla nieudacznikiem

Gość gość
Zaskakująco fajny polski film .Ciekawe spojrzenie na świat młodych ludzi którzy nie wiedzą co maja robić w życiu ale przed komputerem tak i jak w świat wirtualny łatwo się uzależnić

Gość gość
Moim zdaniem ten film jest ostrzeżeniem dla ludzi robiących karierę zawodową. Ludzie często zapominają o swoich dzieciach. Planują im dzieciństwo zanim te przyjdą na świat; niania, pokoik, przedszkole,szkoła,studia,praca... Nie obchodzi ich że na świat przyjdzie człowiek którego należy ukształtować i pomóc mu odnaleźć swoje pasje, by przez poznawanie nas samych, potrafił poznać i zrozumieć siebie samego. Tymczasem film jest o zagubionym chłopcu który nie otrzymuje od swych rodzicieli żadnej czułości, nigdy nie mają dla niego czasu a na dodatek okłamują i jego i siebie nawzajem. Chłopak odkrywa swoją seksualność i zostaje z tym sam Rodzice mają już dla niego narzeczoną! To dramat i niesie przesłanie dla RODZICÓW! Kto je zrozumiał ten nie będzie pisał-,,Dobre-słabe"

Gość Taaa aa
Wystarczy wejść na dział ,,ciąża wychowywanie dzieci" żeby przeczytać: Za 5 miesięcy przyjdzie na świat nasze dziecko Ale jak urodzę to nie mam zamiaru z nim siedzieć w domu! Właśnie szukam niani! Tak się zaczyna ta historia ...

ja przez ten film właśnie sb przypomniałam jak bardzo nie chcę żyć!!! zapraszam na mój temat... film jest mega!!! tak się dzieje gdy rodzice mają cię w dupie...

poryczałam się na koniec ... ja nie żyje w takim stylu i nie mam możliwości zamknąc się w pokoju wgl nie mam możliwości zwrócić na sb uwagi kogokolwiek...

moim zdaniem zabił się przez rodziców... zabrali mu neta a on tak naprawdę nie chciał tego zrobić tylko straciwszy kontakt z sylwią nie potrafił się odnależć uzależniła go od sb...

Gość gość
To fakt, ze rodzice nie sa bez winy, ale nie dlatego, ze odlaczyli net (to bylo sluszne, choc za pozno sie ogarneli...), tylko dlatego, ze lekcewazyli syna po calosci cale życie, jak mial te 18 lat to juz za pozno na wychowywanie go, na zaciesnianie wiezi rodzinnych, nie odbuduja ich, bo nigdy ich nie bylo. Rodzice mysleli, ze sprawa bedzie załatwiona, bo dziecko ma wszystko, bo rodzice maja kase, a tu o... wszystko zaplanowali tylko o najważniejszym zapomnieli. Oni nawet nie wiedzieli czym ich syn sie interesuje. Niestety znam duzo takich ludzi, ktorych rodzice mieli w dupie a byli dziani, dobrze wyksztalceni i co to oni nie sa a w domu ich cały dzien nie bylo i nawet nie zauwazyli jak dzieci staly sie narkomanami. Bo na szczęście zadnej historii z samobójstwem nie znam.