Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oOniesamowitaOo

męskie fantazje

Polecane posty

Gość oOniesamowitaOo

Witajcie! Zakładam temat oczekując nowe inspiracje. Z moim facetem jest zawsze bosko w łóżku i zawsze mówimy sobie o naszych fantazjach i pragnieniach ale chciałabym go czymś zaskoczyć, dlatego pytam się zwłaszcza panów, o czym marzycie w łóżku? Mam wrażenie że już wszystko robiliśmy co możliwe, i nie mam nic przeciwko temu żeby się ciągle powtarzało bo nasz repertuar stworzył się z biegiem czasu urozmaicony ;) ale jakieś inspiracje by się nadal przydały ;)

Gość gość
Zobacz na JAIMOJAPIELEGNIARKA BLOG :) Tam jest tyyyyyyyyyyyyyyyyle inspiracji ze mi z chlopakiem brakuje czasu by wykorzystac wszystkie pomysly.

Gość cuck_____
Chciałbym swojej zaproponować, aby dołączył do nas w łóżku inny facet. Któremu ja bym robił loda wspólnie z nią i z którym byśmy ją na zmianę pieprzyli.

Gość gość
Ja najbardziej marzę o zobaczeniu jak moja dziewczyna się masturbuje i trójkącie 2k 1m

Gość gość
ja chciałbym wejść w doopke mojej dziewczyny jednocześnie wsadzając jej w cipkę ustawiony na maxa wibrator, a potem spuścić się jej na twarz, ewentualnie cycki

Gość oOniesamowitaOo
Masturbacja przed nim i podwójna penetracja z pomocą wibratora już było (i było superrrr ;) ) trójkąt raczej odpada, bo za dużo zazdrości :D Piszcie dalej chłopcy, czekaaaam :D

Gość LOMANE
1. W PUPE 2. SEKS W MIEJSCU PUBLICZNYM, ALE INTYMNYM - SAMOCHÓD W LESIE, TAKIE AMBONKI DLA MYSLIWYCH TEZ SA FAJNE, EW. GDZIES W LESIE ALBO POD MOSTEM:p 3. SEKS NA STOJACA DO LUSTRA, FAJNE WRAZENIA 4. SEKS W CYCE

Gość LOMAN
4 SEKS W KUKURYDZY, SZYBKI NA SPACERKU 5. SEKS PODCZAS GOTOWANIA OBIADU, ONA W MOJE KOSZULCE, KTORA ZAKRYWA TYLKO PUPCIE, BIORE JA NA OSTRO, AZ COS SIE ZACZYNA PRZYPLAC, SZYBKO WYLACZAM GAZ I DALEJ JAZDA :p

Gość LOMAN
SEKS NA POLU NAMIOTOWYM: W NOCY W NAMIOCE, W OKOLICY PELNO NAMIOTOW, CZLOWE CHCE BYC CICHO ALE JAK SIE ROZKRECI TO CZASEM SIE NIE DA :p

Gość gość
Ja to jak zawsze jestem nakręcony przez pieszczoty żony to mam fantazje: 1. Spermę na cipke, pieszczenie i minetka. Żona mówi że lepszy poślizg jest. 2. Zakończyć w środku "odpocząć" i wejść jeszcze raz w taką mokrą. I tu zawsze lipa bo człowiek przytula się i idziemy spać. 3. Bzykac się jak zona rozmawia przez telefon. Raz tak się zdarzyło. Zona rozmawiała przez telefon zaraz po seksie a ja do dzieła. Obustronnie działa. Zona oczywiście się zrewanżowała. 4. Zona mnie pieści, sutki drapie delikatnie a ja fantazjuje że ktoś tam dobrze robi żonie. Tylko fantazja. J 5. Może głupie i oblesne. Kiedyś żona krzyknęła ze się "zerżnie" (siknie) jak dochodzila. Bardzo nakrecilo mnie to. Niestety nic z tego do tej pory. Czekam.

Gość gość
A ja mam fantazje zeby wskoczyć do was do lozka