Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia93

ciągle samotna

Polecane posty

Gość Misia93

Cześć, zdecydowalam sie napisac tutaj na forum o moim problemie, bo chyba lepiej czasami wygadac sie obcemu anonimowo... a więc, coraz czesciej odczuwam samotność tzn, chcialabym juz miec faceta, wydaje mi się, ze to przez presje otoczenia, wiekszosc moich kolezanek juz kogos ma, chłopaka, narzeczonego, niektore juz nawet są mężatkami a ja mam problem z tym ciagle, nie wiem juz co mam robic ale nie chce byc juz dłuzej sama, mam 21 lat . W sumie non stop kogos poznaje ale zawsze cos jest nie tak, albo ja sie nie spodobam albo ten ktos mnie .. a jak juz trafiam na wzajemnosc, to jest krótkotrwała bo zawsze cos sie popsuje, może mi ktos doradzic co ja powinnam robic? aa dodam ze jestem troche niesmiała i to mnie moze blokowac.. :((

Gość gość
na pewno masz jakies zainteresowania, szukaj ludzi w podobnych klimatach. nie ma innej drogi...

Gość ewazraju2
Trochę cierpliwości i na ciebie przyjdzie kolej, musisz po prostu trafić na swoją połówkę która też czekana ciebie :) gość powyżej ma rację - nic tak nie zcala związku jak wspólne hobby-moze poszukaj podthm kątem

Gość gość
Brak ci kasy tylko nie nazywaj tego szukaniem milosci!

Gość wronka34
Misiu, głowa do góry !!! nie tylko ty jesteś w takiej sytuacji i, jest dużo samotnych nieśmiałych osób które też pragną kogoś poznać, spróbuj może na jakims portalu randkowym? zawsze łatwiej jest popisać niz rozmawiać.

Gość Misia93
nie no mam, oczywiście, że mam :) heh już chyba kogos takiego znalazłam.. tylko niestety nie możemy byc razem.. ;//

Gość pokruszona_ja
Łatwo powiedzieć na portalu randkowym... Tyle tego, że się nie wie nawet na jakim, żeby nie były same małolaty...

Gość gość
wolalabym byc calkiem samotna niz samotna bedac w zwiazku...mam faceta a mimo to jakbym byla sama...

Gość wronka34
Pokruszona - choćby na sympatii plus, tam na pewno nie siedzą małolaty tylko ludzie w różnym wieku, wiem bo sama szukałam.

Gość pokruszona_ja
A możesz powiedzieć coś więcej o tym portalu jako użytkownik? Nie trafiłaś na ludzi totalnie nie z tej bajki? Chyba ciężko tak w ciemno szukać kogoś odpowiedniego dla siebie?

Gość Cytrutka
A ja sobie tam właśnie założyłam konto i nawet zaczęłam rozmawiać z bardzo fajnym facetem. Podobnie jak ja wolny, po jakichś tam przejściach, ale optymista i lubiący podróże. Chyba coś jest w tych testach doboru.

Gość gość
ile lat masz

Gość pokruszona_ja
A to jest płatne Cytrutka czy użytkowanie jest darmowe?