Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza z stosunku w 7 dniu cyklu,ktos tak mial?

Polecane posty

Gość gość

wiemm ze to kolejny malointeligenty temat o tym czy to mozliwe, i wiem ze tak, ale cos mi tu niegra teraz jestem w 20 dniu cyklu i od wczoraj strasznie mnie kluje w prawym jajniku i w okolicach, podobne klucia mialam w pierwszej ciazy ale nie dokuczlaly mi az tak bardzo ,podejrzewam tez infekcje sama juz nie wiem,moze ktos sie wypowie i naprostuje moje schizowane mysli

Gość Ewag
Ja jestem- właśnie mi leci 5tc Ost @ miałam 1.07, kochaliśmy sie tylko 07.07- test negatywny 19.07, pozytywny 23.07

Gość gość
wow ewa a powiedz jakie maialas pierwsze objawy tez cie tak kulo? myslisz ze to za wczesnie bym zrobila test ciazowy? okres mialam 19 lipca kochalismy sie 26 i 27 lipca ale z tego co sobie przypominam to odrazu nawet sie ie zabezpieczalismy uznalismy te 2 dni za bezpieczne no i maz wyjezdzal wiec chcielismy poszalec mam cos zle przeczucia ze jednak cos tam we mnie sie rozwija.Boje sie ciazy bo pierwsza przelezalam plackiem w obawie o zdrowie i zycie swojego nienarodzonego dziecka lykalam miliony tabletek i ogoromne dawki progesteronu zeby tylko donosic do bezpiecznego terminu i cc

Objawów jako takich nie mam do tej pory o dziwo, tyle tylko ze bodajże dzien czy dwa po seksie to mnie jajniki jak na owu kluly i przeczucie miałam ze tym razem sie nam nie upiecze Tyle ze po tym 1 teście leciutenko mnie piersi i brzuch na okres cmily- ale gdyby nie to przeczucie nawet bym nie podejrzewaja ze w ciazy jestem :)

Gość gość
czy moglby ktos jeszcze sie wypowiedziec? te klucie jajnika nie daje mi spokoju,a do gina za wczesnie na badanie bo szyjka wyglada tak samom w ciazy jak i przed ojresem wiec wizyta narazie mija sie z celem

Gość gość
autorko a jak długie masz cykle i czy regularne?

To testuj jak już minęło te 14 dni od stosunku - może już wyjdzie :)

Gość gość
mam cykle 28 dniowe raczej regularne, teraz bylismy za granica przez 3 tyg i po powrocie okres spoznil sie o 3 dni ale podejrzewm ze to przez zmiany. Sama juz nie wiem czy tak soie wkrecam czy naprawde cos jesrt na rzeczy. O 2 dziecku z mezem od dluzszego czasu myslelismy ale zawsze cos wiec narazie sie nie odwazylismy postarac sie swiadomie moze zycie zdecydowalo za nas

Gość gość
nikt ci nie da odpowiedzi bo przecierz skad to mamy wiedziec zostalo ci czekac

Gość gość
wiem ze nikt mi tego nie powie,nie stwierdzi, ale moze sa kobiety ktore podobnie zaszly w ciaze, teoretycznie moge byc w ciazy bo jesli owu byla 12 dnia a plemniki przeczekaly ten czas to w sumie sama nie wiem dlaczego jestem zdziwiona,moze dlatego ze zawsze sie tak kochalismy i nigdy nic nie bylo ,ale przecierz organizm ma swoje odchyly kurcze nie wytrzymam tego tygodnia w niepewnosci, sama nie wiem czy bym chciala czy nie mam bardzo mieszane uczucia

Gość gość
podnosze

Gość gość
mam cykora, sama nie wiem jakieo wyniku oczekuje,, boje sie ze wyjdzie negatywny i uznam ze jest za wczesnie, a jak wyjdzie pozytywny to nie wiem co dalej ja chyba jestem w ciazy sama nie wiem o co mi chodzi