Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieznajomyA

Zakochałem sie w przyjaciółce dziewczyny której się podobam. Co robic?

Polecane posty

Witam nie wiem co już robić, a mianowicie jestem zakochany w pewnej dziewczynie. Niby nic nowego, ale przyjaciółka tej dziewczyny jest we mnie zakochana. Ja nie odwzajemniam tego uczucia i nie wiem co robić. Są one najlepszymi przyjaciółkami no i problem w tym że Kasia wie że Martyna się we mnie zauroczyła (Kasia-jestem w niej strasznie zakochany, Martyna- podobam się jej) No i nie wiem co robić dziś Kasia mi napisała że ja i Martyna jesteśmy na razie bliskimi przyjaciółmi (jeśli tak to można nazwać), a potem kto wie. Powiedziałem jej że zostaniemy max przyjaciółmi, nic więcej. I właśnie chodzi mi o to abyście pomogły mi coś z tym zrobić, aby Kasia odwzajemniła moje uczucia co do niej. Martyna myśli że czuję do niej to samo, lecz tak nie jest. Nwm co zrobić. Może gdy pójdę z obiema na spacer i powiem przy Kasi że Martyna jest moją przyjaciółka. Boję się że Kasia nie będzie się chciała wgl do mnie zblizyć bo wie co czuje do mnie Martyna. Przepraszam że tak chaotycznie wszystko napisałem ale już nie mam siły do tego wszystkiego. :C

Gość gość
Po pierwsze nie przejmuj się tą Martyna. Nie możesz myśleć wiecznie o czyimś szczęsciu, pomysl o sobie. Powiedz Martynie wprost że nic z tego nie będzie i ze jest dla Ciebie tylko i wyłącznie dobrą znajomą/przyjaciółką. Jak już z Martyną bedzie zalatwione, postaraj sie zblizyc jakos do Kasi... Może sie zorientuje co jest grane i po jej zachowaniu na pewno rozpoznasz czy tez jest Toba zainteresowana. A jak bedziesz mial z tym problem tez powiedz prosto z mostu i sie okaze... Uwierz mi, że jeżeli Kasia naprawde bedzie Toba zainteresowana wybierze Ciebie a nie przyjaciolke. MIłość zawsze wygrywa mimo wszystko... Hm. Samo się to jakoś rozwinie jesli będziesz z nimi szczery. To jedyny sposób. (nie wiem czy nie pomylilam imion dziewczyn ale mam nadzieje ze wiesz o co chodzi) Powodzenia, pozdrawiam :*

Gość nieznajomyA
Z Martyną już wyjaśnione że jestesmy tylko przyjaciółmi i chyba to zrozumiała. Nie rozmawiałem z nią jeszcze o tym co czuję do Kasi ale myślę że to niedługo zrobię, najgorsze jest to że Kasia wie że Martyna coś do mnie czuje i w tym jest problem. Nie wiem jak się zblizyć do Kasi może jakiś spacer.

Gość gość
Rob tak, żebyś był szczesliwy, ale w tej sytuacji łatwo nie będzie. Jak razem pracujecie lub jest tak, że musicie się widywac to kwasu nie rob.