Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ashr

Jak doprowadzić dziewczyne do orgazmu przez spodnie ??

Polecane posty

Witam Chciałbym was prosić o rady dotyczace tego tematu :) sprawa wygląda tak : Jesteśmy razem już 9 miesięcy ja mam 17 ona 16 ale rocznikowo obydwoje mamy 17 lat. Jak się spotykamy to się bawimy w rozkręcanie ,podniecanie itp tzn ocieramy się ,miziamy sie, ja masuje jej cycki, lizę sutki, masuje jej cipkę przez spodnie... ona tylko się ociera bo nie chce nic więcej mówi ze nie jest gotowa :( kilka dni temu zrobiła malutki kroczek do przodu i zaczęła miętosić mojego penisa przez spodnie.. Powiedzcie mi jak mogę doprowadzić ja do takiego stanu podniecenia żeby czoła się jak w niebie i miała orgazm ? W grę nie wchodzi wkładanie reki w majtki co najwyżej na tyłek pozwala mi położyć i ściskać . Bardzo ją kocham i chce żeby było jej jak najprzyjemniej Proszę was o pomoc pozdrawiam :))

Gość gość
Najlepiej dziewczynę przewieść na rowerze z ramą i orgazm gotowy .

Gość gość
kup jej jakies markowe

Gość gość
Są dwa rozwiązania, ale do obu trzeba mieć warunki. Pierwszy to kup jej takie coś, żeby dostała orgazmu (kobiety tak mają). Tu warunkiem jest kasa, bo byle co za stówę albo dwie nie zadziała. orgazmiczny prezent jest powyżej stu szelestów*. Drugi to dobrze nagadać. Kobieta na znacznie krótsze połączenia ucho-mózg- usta i bardziej rozbudowany ośrodek mowy (biernej i czynnej) niż mężczyzna. Jeśli dobrze zagadasz może dostać orgazmu, ale do tego na prawdę musisz mieć gadane. *) jeden szelest to równowartość jednego banknotu NBP wartości 100 PLN