Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy zamawia się lokal na komunie

Polecane posty

Gość gość

Czy 1,5 roku wystarczy?

Gość gośćop
Pewnie w różnych regionach różnie bywa. Ja na początku tego roku zamawiałam na 2016 rok i miałam już problem. Na szczęście jedna osoba zmieniła datę przez co mogłam zapisać swoje dziecko.

Gość gość
Sama sie zastanawiam, alew pewnie w tych lokalach gdzie komunie sa pojedyncze i popularne terminy to chyba nie wystarczy

Gość gość
A ile tak liczą od osoby mniej więcej ?

Ja mieszkam w małym miasteczku,ale są trzy parafie wiec są 3 terminy komunii. Miasto turystyczne więc parę fajnych restauracji jest. Mi inne matki mówili mówiły żebym zamawiała salę ...3 lata przed. A ja zrobiłam po swojemu :P I zaczęłam się rozglądać jak dziecko było w I klasie ( listopad - grudzień ) i wtedy w każdej dobrej restauracji jakiej byłam każdy termin był wolny ! Całe szczęście juz jestem "po" :)

Gość gość
co za oszołomstwo z tymi komuiamii..

Gość gość
Szopka z komunii. Zaprosić chrzestnych i dziadków. Spokojnie można zmieścić sie w 12 osób i zrobić wszystko w domu.

Głupoty piszesz ;) Niby dlaczego szopka ? Że ktoś na obiad zaprosi rodzinę do restauracji ? :D A kto powiedział że w lokalu to robi się fetę na minimum 30 osób ? Również dobrze można zaprosić 12 osób :P Po prostu nie każda z nas chcę być sprzątaczką,kucharką , kelnerką .... Po prostu może sa kobiety które chcą pobyć i porozmawiać z bliskimi,niż stresować się że ziemniaki jeszcze się nie ugotowały i smażyć stertę kotletów :P