Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 157 cm wzrostu i waże 49 kilo a mój kolega ma 183 i waży ponad 70.

Polecane posty

Gość gość

czy jako para możemy jakoś komicznie wyglądac ? co myślicie?

Gość gość
A ile macie lat?

Chyba troszeczkę tak, ale tym się nie martw :) Przecież nie wygląd się liczy a uczucie jakie jest/będzie między wami :) Gadaniem ludzi się nie przejmuj, oni zawsze będą gadać

Gość gość
tak myślałam że to komiczne a sie łudze na jakiś związek..hehe

Znam przypadek, gdzie ona ma 161 cm, a on 196. :D Uroczo to wygląda. :D Ona przy nim się taka drobniutka wydaje. :D

Gość gość
no ja jestem niska i wydaje mi sie fajna opcja takiego wyższego chłopaka,wtulac sie w niego i czuc sie tak fajnie bezpiecznie.. no ale nie wiem..

Gość gość
daj spokój, normalnie będziecie wyglądać

Gość gość
Takie mam głupie pytanie do autorki - jakie masz uda? Dosyć spore przy tej wadze? Bo ja waże 50 i mam też 157 i mam za duże:/ Wiem, że to nie od wagi zależy ale pytam

Gość gość
wiesz co nie mam mega szczuplutkich ale nie ma też wielkiej tragedii ;) ale chcialabym przynajmniej z 3-4 cm z nich sie pozbyc no ale nikt mi jeszcze nie powiedział że jestem gruba, raczej każdy że szczuplutka;)

Gość Eli1za
Śmiesznie? Dlaczego? Masa kobiet ma koło 160 ciu cm wzrostu i są z facetami po 180 parę cm. A idealna waga to wzrost - 110 , także chuda to na pewno nie jesteś

Gość gość
No mi też mówią że jestem szczuplutka, ale ja się czuję gruuuba:( A że tak bezczelnie jeszcze zapytam biust masz większy, mniejszy?

Gość gość
biust mam taki sam raz ;) w sensie że nie jestem szczupła przy wzroście 157 i wadze 49 ?

Gość Eli1za
jesteś szczupła ale ni chuda. Chuda byś była mając wagę mniejszą niż wzrost - 110 czyli jakbyś ważyła 46, 45 kg i mniej. Więc skoro masz normalną wagę to co ma do tego także normalna waga kolegi? (183 cm - 110 = 73 ) Co innego jakbyś ważyła 43 kg a on np 90 kg wtedy rzucała by się różnica w wadze, ale tak to obydwoje macie prawidłowe.

Gość gość
chyba zartujesz- miedzy mna a moim mezem jest taka sama roznica wzrostu i czuje sie normalnie. TeZ pzred slubem tyle wazylam a teraz mi sie przytyło:)

Gość gość
okej rozumiem ;) nie uważam że jestem chuda także wszystsko jest okej ;) dużo też pewnie zależy od budowy ciała ;) chciałabym z nim spróbowac ale..dzieckiem nie jestem może bez sensu jest to że zwracam uwage na takie rzeczy skoro tu o miłośc chodzi..

Gość gość
Nie, nie:p Jesteś szczuplutka:) Po prostu ja się czuję grubo przez te moje uda nieszczęsne:p A jeśli chodzi o temat to uważam, że miłość jest ważniejsza od różnicy wzrostu:) Zazdroszcze i Zyczę szczęścia w miłosci:)

Gość gość
ja mam 164 i ważę 47 kg. Jest ok , jestem szczupla. Ale Wy nie wmawiajcie sobie , ze jestescie szczuple...

Gość Eli1za
No więc Ty nie jesteś chuda i on nie jest chudy więc wagowo pasujecie do siebie :) A co do wzrostu , to ja się nigdy nad tym nie zastanawiałam. Fakt, jestem wyższa od Ciebie 4 cm - mam 161 cm, ale nawet mi przez myśl nie przeszło czy mogłabym nie pasować do chłopaka 180 parę cm. Przecież masa kobiet jest naszego wzrostu i masa chłopaków ma powyżej 180 cm więc co w tym dziwnego

Gość gość
Tobie jeśli mówią że jesteś szczupła to też tak jest ;) chwalą sobie cwiczenia z Chodakowską albo Mel b na nogi.. może warto spróbowac

Gość Eli1za
No więc Ty nie jesteś chuda i on nie jest chudy więc wagowo pasujecie do siebie :) A co do wzrostu , to ja się nigdy nad tym nie zastanawiałam. Fakt, jestem wyższa od Ciebie 4 cm - mam 161 cm, ale nawet mi przez myśl nie przeszło czy mogłabym nie pasować do chłopaka 180 parę cm. Przecież masa kobiet jest naszego wzrostu i masa chłopaków ma powyżej 180 cm więc co w tym dziwnego

Gość gość
po prostu pierwszy raz jestem w takiej sytuacji i pierwsze raz czuje że sie zakochałam i chciałabym żeby wszystko idealnie było..

Gość gość
Boze a co to jest za glupie pytanie. Ile ty masz lat? Nie masz wiekszych problemow? Miedzy mna a moim jest jeszcze wieksza roznica wzrostu i fajnie wygladamy.

Gość gość
wiem że to pytanie jest dziwne.. no ale zrozumcie mnie też. chciałam po porstu sie upewnic czy warto..

Gość Eli1za
Tak warto Moja koleżanka ma 152 cm a jej chłopak prawie 190 cm i naprawdę śliczna z nich para.

Gość gość
no to dziekuje że tak mówicie bo mnie to podnosi na duchu..

Gość gość
to naprawde nie jest duża różnica ;) nie masz sie czym przejmowac ;)

Gość gość
gość dziś wiem że to pytanie jest dziwne.. no ale zrozumcie mnie też. chciałam po porstu sie upewnic czy warto.. CZY WARTO. Gratuluje jesli to jest dla ciebie wyznacznikiem zwiazku. Ty sie martw o uczucia i czy pasujecie charatkterami a nie wzrostem........ Eli1za dziś Tak warto Moja koleżanka ma 152 cm a jej chłopak prawie 190 cm i naprawdę śliczna z nich para. MIEDZY MNA A MEZEM JEST 37cm ROZNICY I WIERZ MI W NICZYM TO NIE PRZESZKADZA. mala

Gość gość
to nie jest moim wyznacznikiem.. chociaż owszem to mogło tak wyglądac.. ale ja też dla niego chce byc tzw "ideałem" i nie chce żeby sie mnie wstydził jakoś..

Gość gość
Alez on sie nie bedzie ciebie wstydzil :-)