Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bog jednak istnieje..kiedy umiera dziecko,czy nastolatka

Polecane posty

Gość gość

jak zrozumiec sens zycia? Jedni sie rodza po to zeby umrzec , nie kazdemu jest doswiadzczyc bolaczek tego swiata ,,Bog go powoluje bol i rozpacz! Smutny dzien kiedy slyszysz o smierci mlodziutkiej osoby przed ktora niby cale zycie, na smierc nie powinno byc miejsca ,szczegolnie w dziecinstwie w mlodym wieku

Gość gość
Smutno mi jest jedynie, jak umiera stary człowiek. Dzieci mam w d***e

Gość gość
Jak nastolatka upija sie do nieprzytomnosci i prowadzi samochod po pijaku przez co zabija staruszka na chodniku to co staruszka mniej szkoda bo stary? A sprawczynie wypadku oplakiwac bo mloda? Gdyby nie bylo zla nie docenilibysmy dobra, gdyby nie bylo smierci nie docenilibysmy zycia. Gdy kobieta nie bedzie skrzywdzona przez dupka nie doceni dobrego mezczyzny.

''Gdy kobieta nie bedzie skrzywdzona przez dupka nie doceni dobrego mezczyzny. '' Gowno prawda :)

Gość gość
chodzi gownie o nowotwory!!! a nie zadne pijanstowo! o mloda dzewczyne ktora dzisiaj zmarla na bialaczke :( walczyla ,jej kolezanki opalaly sie nad woda a ta biedna doswiadczona mloda kobietka walczyla o zycie jak nie jeden staruszek

Gość gość
mojej koleżanki córka,też 18stolatka,zmarła w marcu,nowotwór,walczyła kilka lat na koniec,już kazała zabrać się do domu,czuła,,,, straszne,po prostu straszne:(

Gość gość
i tak kiedyś kazdy umrze. Nie wiem czy zycie tu na ziemi to jakas dla was sielanka?:O To jedynie przejscie i nie nalezy zapewne do przyjemnych :P

Gość gość
w d***e tam istnieje