Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic,tylko stęka i jęczy

Polecane posty

Gość gość

na początku wszystko pięknie bo spał dużo,ale tak od 5 mca się zaczelo...mniej snu i ryk non stop,a zazaczam,ze nie leciałam na kaxde kwikniecie,do tej pory -a ma9 mcy,nie umie się sobą zajac nawet na chwile,zabawkami nie,myslalam,jak będzie raczkowal będzie lepiej,bo już bardziej mobilny będzie,a gdzie tam,raczkuje i: posadze go na podłodze,wyrzuce mu zabawki pobawię się i usiade,to on już lezie do mnie,wrecz wlazi na mnie,stekajac i jeczac biore do kuchni bo obiad,to ja się krzątam,on lazi za moimi nogami,jak stane na dluzej w 1 miejscu to czepi się mojej nogi,wstanie i jak wyżej z nikim nie da się zostawić,nawet z tymi których zna,wychodze z pomieszczenia to się tak drze jakby go ze skory obdzierali,przez to tez NIKT nie chce z nim zostawać,wszedzie musze go ciagac ze sobą,a to kolejna przygoda bo w wozku posiedzi max pol godz,potem wygina się,jeczy i wstaje sobie,jak go przypnę pasem to się drze jak wyżej mieszkam na wsi i jak slychac drace się dziecko to idziemy my sklep mam kolo domu i już wszystkie sprzedawczynie mi mowia,ze slysza jak się drze jestem z nim 24godz na dobe i już nie daje rady maz pracuje od 8 do 20 miał robione badania-jest zdrowy-taka jego uroda...mam już dość,nie mam kiedy poczytać ,umalować się o fryzjerze nie wspomnę i czuje się jak kopciuch...I żeby nie było,ze w nocy spi,co to to nie ,budzi mnie ze sto razy bo smoczek,pic,nad ranem mleko,albo po prostu wstaje o 4,stoi w lozeczku i się drze,bo się już wyspal-chodzi o 20 spac,ja jak zombie,zaczyna już mi się krecic w glowie,nie ma nawet jak porządnie zjeść,bo jak jesc spokojnie jak ten terrorysta się drze w kojcu?

Gość gość
wychowanie dzieci wlasnie na tym polega,nie jest to tak pięknie ze się tylko spaceruje z ladnym wozeczkiem po parku,więcej wytrwałosci i będzie dobrze

Gość gość
problem tkwi w Tobie i otoczeniu dziecko tylko domaga sie tego co wie ze dostanie :) gdyby nie byl tego nauczony ,nie wiedzialby ze takie cos istnieje

Gość gość
nie wiem ,czemu post dodało w tej kategorii