Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc000000000000000

WKŁADKA WEWNĄTRZMACICZNA

Polecane posty

Gość gosc000000000000000

Witam. Mam ją 4 rok. Od ponad tygodnia krwawię. Czy coś jest nie tak? Czy to krwawienie minie ? Jestem przerażona ...

Gość gość
ja tego nie zaloze mialam to samo potem kilknascie rozynch tabletek bralam z roznymi objawami w koncu znalazlam nuvaring :) i serio to bylo to...do czasu gdy zaplanowalam ciaze ;) ale ogolem polecam bedziesz zadowolona szczupla z dorbym samopoczuciem i pieknym biustem ;)

Gość syn marnotrawny
Schodzisz.

Gość gosc00000000000
,,ja tego nie zaloze mialam to samo potem kilknascie rozynch tabletek bralam z roznymi objawami w koncu znalazlam nuvaring usmiech.gif i serio to bylo to...do czasu gdy zaplanowalam ciaze oczko.gif ale ogolem polecam bedziesz zadowolona szczupla z dorbym samopoczuciem i pieknym biustem oczko.gif'' Ja tabletek nie chcę, bo i tak zapomnę je brać. Nie planuje tez zachodzić w ciąże w wieku 40 lat. Nadwagi tez nie mam i samopoczucie ok. Dotychczas byłam zadowolona z jej posiadania.

Gość gosc00000000000
Chętnie poczytam o waszych doświadczeniach z wkładką zarówno dobrych jak i złych.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego jesteś przerażona? Może przyszedł czas na zmianę spirali co? Ilu letnią miałaś założoną? Pamiętasz? Zamiast się bać idź do ginekologa niech Ci ją wyjmie. Może się obsunęła co czasami się zdarza i rani Cię tam gdzieś w związku z czym masz plamienie o ile to nie okres. A może Twój cię docisnął za mocno i plamisz :D

Gość gość
ja mam juz 3 i sobie chwale a co do tabsow to na kazdego inaczej dzialaja jednym sluza a drugim przybywa kilogramow nie wspominajac o watrobie ktura dostaje w d..e bo hemia to hemia