Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szok ojciec zgwałcił 2latke

Polecane posty

Gość gość

W wiadomościach bylo dzisiaj, w dzialdowie ojciec z więzienia wyszedl i zgwalcil 2 letnia córkę. Szook

Gość gość
To tylko pokazuje na jakich facetow leca kobiety i jakim trzeba byc by zostac ojcem.

Gość gość
Tylko on chyba jakiś czas temu wyszedl, lubil pic no i stało się ale ze ta matka go nie pogonila? Musiał jakieś symptomy zboczenia wykazywać . Zwyrol

Gość gość
Nie rozumiem...Dorosła kobite no ok predzej, wiadomo z jakich powodow (choc nie pochwalam, zeby nie bylo) ale 2l dziecko? Jakim to trzeba byc zwyrodnialcem. Przeciez dziewczynka miala operacje, pewnie rozerwal jej wszystko. Jemu tak wsadzic w dupsko cos o srednicy arbuza i zapodac prócz pierdla dozywotniego...

Gość gość
Grozi mu za to do 15 lat. 15 lat!!! Chory system, chore prawo. Niech go w pierdlu ryćkają w doopsko, zwyrodnialca pieprzonego.

Gość gość
minimalny wyrok to 3 lata dziecko było ale we krwi kiedy matka ja zobaczyla plączącą :o

To jest przerażające, biedna dziewczynka, a ten facet to jakiś psychopata. Oby dostał w więzieniu zasłużoną karę.

Gość gość
Masakra :-( takich to od razu należy kastrować a najlepiej skracać o głowę. Więzienie to żadna kara dla takiego zwyrodnialca.

Gość gość
Ale najpierw mu dała pod opiekę?? Wylazł z pierdla a matka mu daje do opieki takie maleństwo?? :/ Nosz...

Gość gość
reoscjalizacja kryminalistów i pedofili to MIT ,jedna wielka sciema

Gość gość
Ja mam nadzieję, że resocjalizować go będą przez odbyt. co za skurwiel pieprzony. Oby zdechł w mękach.

Gość gość
Oby zdechł.

Gość gość
Zdechnie szybciutko

Gość gość
Ony zdechł i to nie prędko, za to w męczarniach. 15 lat, smiechu warte. Miejscowi powinni go zlinczować a i wsadzić mu cos wcześniej w dupe, tak by mu ja rozerwalo!

Gość gość
niewiadomo czy to prawda czy kolejna sensacja podobnie jak fantazje literackie Halszki Opfer.

Gość gość
jedyna słuszna kara to kastracja dla takich potworów,jakby to zrobiła mojemu dziecku sama bym mu odcieła

Gość gość
W pierdlu dadza mu do wiwatu! Pedofil jest gnebiony,tak samo,jak gwalciciel,albo i jeszcze gorzej!

Gość gość
Wszystki pedofilow powinni wykastrowac. Tak w ramach resocjalizacji

Gość gość
Pedofile dostaja izolatki i niestety wlos im z glowy nie spadnie. Mniej filmow ogladaj a czytaj wiadomosci- taki tyrynkiewicz to sobie jeszcze obrazy malowal w celi a jak wyszedl to dostal eskorte i mieszkanie

Gość gość
Nie wszyscy maja taki luksus,jesli nie w pierdlu,to jak wyjdzie,predzej czy pozniej go dopadna,czego zycze mu z calego serca,ch/uj/owi !!!!

Gość gość
kto go dopadnie, ty? twoj maz? nie badz smieszna. Wasniewska tez wirtualnie linczowali a na zywo nikt jej nawet w twarz nie naplul. Po kilku latach ludzie zapomna o tej sprawie, a te pelne oburzenia wpisy nie przeloza sie na nic, poza tym ze wam chwilowo ulzy. To jak lajki na fejsbuku - nic nie zmieniaja poza samopoczuciem klikajacych. Chcesz cos zrobic? Zacznij dzialac, idz do swojego lokalnego posla, porozmawiaj z nim o mozliwosciach zaostrzenia prawa, zbierz pol miliona podpisow pod projektem obywatelskim itp itd.

Gość gość
Dla mnie pedofilia jest zbrodnia. Tylko kara śmierci. Takiego nie można resocjalizowac. Mówię to ja 40 letnia socjolog znająca osobiście skazanych za nadużycia seksualne i pedofilię

Gość gość
cale szczescie ze takimi zwyrodnialcami zajmuja sie od razu w wiezieniu ich koledzy. Na wstepie klawisz daje info za co siedzi..... Nie rozumiem matki tego dziecka. Nie rozumiem. Jak mogla do tego dopuscic? No ale wiadomo na patologie nie ma rady. Ja gdybym w rodzinie miala taki przypadek, albo w sasiedztwie, chyba potrafilabym skrzywdzic bardzo takie cos.....

Gość gość
Ani ja,ani moj maz...jak wyjdzie,wujkowie,sasiedzi zrobia swoje...a poxhodxil z rejonow patologicznych,to juz mu tam pokaza zreszta ,co sie bede z kims tam spierac....Mam swoje dzieci,zeby je xhronic,a kobieta,ktora zyla z takim zwyrodnialcem ma tez cos z glowa,bo nie wierze,ze nie zauwazyla ze wykazuje chore zainteresowanie corka i zostawic takiego z dzueckiem sam na sam :-o

Gość NudaWpracy
15 lat? Śmiech ! Kastracja i dożywocie ! I nie siedzenie w cieplej celi tylko jakiś obóz pracy dla takich zwyrodnialcow , kopanie rowów albo izolatka .

Gość gość
Jezeli przyzna sie za co siedzi to sobie z nim poradza .w wiezeniu teraz nawet klawisze nie wiedza kto za co siedzi,a pozatym beda gk chronic.wiec lepiej zeby dali go ludziom oni juz by zroili z nim porzadek

Gość gość
dowiedza sie od razu..nic sie nie boj.... :)

Gość na szybkiego bez loginu
taaak, już ,marzcie sobie ze w pierdluu dadza mu kośc, jasne, bo tam same anileczki siedza za wyrzucenie papierka po cukierku na chodnik. Na jednym wozku jada co on, to przestępcy którzy dokonywali również okrucieństw

Gość gość
nie w Działdowie tylko w Iłowie (w miejscowości obok)

Gość gość
Ale nawet w pierdlu jest kodeks...a pedofile to najgorszy rodzaj przestepcy