Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmkmjcafe

czy moge poderwac ksiedza?

Polecane posty

Gość gośćmkmjcafe

W sumie to nie wiem czy jest juz ksiedzem ,ale msze pomaga odprawiac ,slyszalam ze jest przed 30 , wiec nie wiem ile to wszystko trwa zeby zostac proboszczem ale w kazdym razie bedac na mszy spojrzal na mnie, zobaczyl mnie pierwszy raz i az glupio mi sie zrobilo, ladny jest i sie zarumienilam.potem przed koscioles stalam z rodzina i wyjechal szybko autem zza zaketu spojrzal sie na mnie , ja powazna mina. Jego wzrok mnie przeszyl.mialam wrazenie ze przez sekunde chce mnie cala obejrzec te jego oczy.byli tak dwa razy.ostatnio znowu mnie zauwazyl na mszy..niestety bardzzo nudzi ma kazaniu ,nie wiem czy zostal z powolania ale daru do przemowiem to nie ma. I sprawa wyglada tak ,ze chcialabym go poderwac ale jesli jest z kosciolem to chyba sie nie nawroci , i czy too ma sens

Gość gość
Ogólnie to kościół zabrania księżom się żenić co nie ma poparcia w Piśmie Świętym. Nie jest grzechem aby kapłan zawarł związek małżeński. Wręcz przeciwnie, Biblia mówi, że biskup ma być mężem jednej żony, czy jakoś tak. Kościół oczywiście z wiadomych pobudek tego zabrania i wprowadza ludzi w błąd, zresztą jak ze wszystkim innym. Myślę że chłopak spojrzy na wiele spraw inaczej jak tylko przeczyta Biblię bo na seminariach nie uczą się z Biblii tylko katechizmow.

Gość gość
księza to pedofile,pedały i psychopaci ze schizą

Gość gość
chcesz Dziwiszowi polizać męskość?