Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam problem

Polecane posty

Gość gość

hej w kwietniu br roku odnowilam znajomosc z chlopakiem, ktory w szkole sredniej mi dokuczal w marcu zalozylam fb i w kwietniu mnie zaprosil, co bylo duzym zasko0czeniem pech chcial ze zbyt duzo ze soba rozmawialismy, na poczatku poprzez wiadomosci na fb, potem skyp messanger etc poniewaz on mieszka od 10 lat w usa teraz przylatuje do pl, w poniedzialek, ma tu zostac do konca wrzesnia

Gość gość
ok nie uziemilam go w odp momecie a ten chyba sie we mnie zakochal ogolnie bardzo jest za mna i teraz on chce przelac na moje konto kilka tys dolcow, by w PL nie musial kombinowac ja mu mowie ze nie ma takiej potrzeby bo kantory tu sa a ja kase na koncie mam a najgorszy problem to boje sie tego spotkania i chyba go nie chce a on specjalnie dla mnie przylatuje tu

Gość gość
da sie to jakos odkrecic?

Gość gość
Da. Powiedz mu prawdę.

Gość gość
ale on wszystko o mnie wie... wszystko teraz okazalo sie ze jest prawdopodobnie bardzo chory :( czeka na wyniki biopsji, prawdopodobnie chklonniak :( nie chce go skrzywdzic

Gość gość
Tez mam problem ,puste konto daj troche tych dularow.

Gość gość
Skrzywdzisz zwodząc go. Poza tym, chyba prowokujesz. On jest nagle ciężko chory ale przylatuje do PL?! Ty coś pijesz czy palisz?

Gość gość
Absolutnie nie dawaj mu swojego numeru konta! Jak ktoś tutaj zauważył czeka na wyniki czy ma raka i przyjeżdża do polski na półtora miesiąca jak przy tego typu chorobie im wczesniejsze leczenie tym lepiej? Coś mi tutaj śmierdzi. Jakie kombinowanie? Zakłada konto w pierwszym pod ręką międzynarodowym banku, który ma siedzibę w usa i pl i po problemie. Podejrzewam, że z terazniejszego konta też mógłby tutaj wypłacić. On coś kombinuje. W szkole ci pewnie z miłości dokuczal.

Gość gość
hmmm tak nagle zachorowAŁ w szkole miał raka przełyku.... wyzdrowiał potem był ciezki wypadek i sepsa - tez ozdrowiał - Bóg nad Nim czuwa teraz z dnia na dzien pojawił mu się guzek pod pacha, powiększone węzły chłonne, rozmawiamy przez skypa wiec ja to widziałam czeka na wyniki biopsji 7 tyg jeszcze, czem tak długo? nie wiem miał trudnosci z przyjeciem do szpitala tez jestem zdania ze jesli juz to powinien skrocic pobyt tu ale nie znam 2 takiej osoby ktora by tak zdrowo jak on zyła ale ja nie chce go skrzywdzic bo jest naprawde w porzadku i sie zastanawiam czy nie powiedziec mu by nie przyjezdzal tu wogole

Gość gość
Jak dla mnie to dziwne. Przyjechać niech sobie przyjeżdża, ale dostępu do swojego konta mu nie dawaj. Teraz to kilka tys. dolarów, a takie kilka może się zamienić w kilkadziesiąt. Niech sobie założy konto tak jak pisałam wcześniej w międzynarodowym banku, albo którymś z polskich banków przez internet i kombinować nie musi. Ja bym nie powiedziała, że Bóg nad nim czuwa, bo jakby czuwał, to nie miałby drugi raz raka. Piszesz, ze on zdrowo żyje, no nie tak do końca, kiedy na pewno jest czymś przytruty. Rtęć, aluminium, candida inne pasożyty. To wszystko truje, kumuluje toksyny i powoduje raka.