Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy rzucanie palenia zaburza cykle??????

Polecane posty

Gość gość

czytałam ostatnio że rzucając palenie zaburza się cykl, miesiączki się wydłużają itp. Staram się z mężem o dziecko a z tego co wyczytałam to wręcz nie powinnam rzucać palenia przed ciążą, macie jakąś opinie na ten temat, czy któraś z was rzuciła fajki , nie miała problemu z cyklami i zaszła w ciąże????

Gość gość
Na rzucenie palenia mój organizm zareagował trzymiesięczną przerwą w miesiączkowaniu. Nikotyna jest bardzo trującą substancją, jeśli więc chcesz zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko, najpierw rzuć palenie, daj organizmowi czas na pozbycie się toksyn, a dopiero potem postaraj się o dzidziusia. Nie przestać palić, żeby zajść w ciążę - większej bzdury świat nie słyszał :)

Gość gość
Kopć,a chłop niech ci czyści kominy.

http://rzucam.stebox.pl/15di6l6 Polecam tego e-booka do kupienia za naprawdę nie drogą cenę. Rzuciłem palenie w niecały miesiąc, czuję się teraz rewelacyjnie, wcześniej nie mogłem zrobić nawet 5 pompek bo brakowało mi tchu podczas ćwiczeń, a teraz mogę normalnie biegać, jeździć na rowerze i pływać. Już się tak szybko nie męczę jak kiedyś, na prawdę, gdyby nie to to nadal bym palił paczkę dziennie i tracił pieniądze na to cholerstwo!! :-) pozdrawiam wszystkich i zachęcam do kupna, bo to może uratować w przyszłości wasze zdrowie. :))