Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewelina

Catering dietetyczny w wwie

Polecane posty

Gość gośćewelina

Jaki polecacie? Ktoś w ogóle kiedyś zamawiał taki catering?

Gość majkaa

Jestem na cateringu diabetycznym w dietapremium.pl/ i mają dobrego dietetyka od tych kwestii. Żadnych pomyłek, wszystko mi smakuje, dobrze się czuję. A to chyba najważniejsze. Nie ma problemu, aby w każdym momencie z diety zrezygnować lub zamówić na krótsze okresy, jak się akurat nie ma czasu na siedzenie w kuchni. Dla rodzin i każdego polecam, bo nie ma sensu się bujać.

Gość majkaa

Jestem na cateringu diabetycznym w dietapremium.pl/ i mają dobrego dietetyka od tych kwestii. Żadnych pomyłek, wszystko mi smakuje, dobrze się czuję. A to chyba najważniejsze. Nie ma problemu, aby w każdym momencie z diety zrezygnować lub zamówić na krótsze okresy, jak się akurat nie ma czasu na siedzenie w kuchni. Dla rodzin i każdego polecam, bo nie ma sensu się bujać.

Gość arrt

Jak zaczynałem pracować w Warszawie to bez diety pudełkowej nie wiem, co bym zrobił. Nie miałem na nic czasu, a na pewno nie na chodzenie po sklepach i stanie w kolejkach. Wybrałem sobie dietę sportową w https://www.dietapremium.pl/, chociaż tylko jeździłem na rowerze. Super się odżywiałem, najlepszy okres w życiu. Teraz mam przerwę, ale zamierzam wrócić po nowym roku do nowego jadłospisu. Waga mi się ustabilizowała i nawet, jak popełnię jakiś błąd, coś zjem nie tak to wiem, że dieta mnie wyprostuje. Bardzo dobre podejście u nich i terminowe dostawy. Jedna z lepszych diet pudełkowych w Warszawie uważam.