Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIREKX

ORGAZM

Polecane posty

Gość MIREKX

DOPROWADZAM SWOJA PARTNERKE DO ORGAZMU PRAWIE ZA KAZDYM RAZEM, ALE TYLKO PALCAMI...

Gość gość
a co nas to obchodzi ? musisz się tak drzeć ? ;)

Gość mirekx
drzec? chodzi o wielkie litery? chciałbym to zmienic zeby moja partnerka miala ograzm podczas penetracji

Gość gość
ja doprowadzam, placami, jezorem i penisem. Musisz przede wszytkim trzymac jej rytm, jak sie nauczysz i zrobisz to raz, pozniej bedzie latwiej sie jej wyluzowac bo bedzie wiedzialaa ze potrafisz to zorbic. druga sprawa to moze mam cienkiego malego kutaska.

Gość gość
nie znajdziesz odpowiedzi na tym forum co kobieta to inny przypadek to nie musi być wina tego jak to robicie rada: idźcie po poradę do specjalisty

Gość mirekx
nie, jest dosc gruby, długosc standard, jezorem tez potrafie, palcami szybciej to idzie

Gość mirekx
jak jej pytalem to mowi ze nie narzeka, ze wszystko jest ok, ze jej sie podoba i w ogole, kochamy sie regularnie, dlugo, jest nam przyjemnie, robimy to roznie, wiele pozycji, staramy sie urozmaicac, niby jest ok, ale jak kiedys weszlismy na temat orgazmu pochwoowego przypadkie, to widzialem po jej zachowaniu, ze chcialaby go miec, nawet troszke rozmawialismy co mozna zrobic

Gość gość
wiesz co, kazda kobieta jest inna, ale moja dochodzila w ciagu 5 minut kiedy lezala na brzuszku a ja szalalaem na niej od tylu, calujac szyje. ;)

Gość mirekx
tez tak sadze, lubie sprawiac swojej kobiecie przyjemnosc wiec pytam, moze ktos z Was cos doradzi, naprowadzi

Gość gość
przy stosunku draznij jej piersi, moze wtedy osiagnie pelen orgazm. ja tak mam musze miec drazniony i dol i gore wtedy dostaje O.

Orgazm to pojęcie względne. Twoja partnerka jest jedną z tysiąca, która przeżywa go w ogóle. Cała reszta orgazm udaje by pocieszyć półminutowy maraton chłopca, który co dopiero wniósł coś do związku... czyli niepohamowaną zapalczywość na nowe. A jeśli kobieta jęczy, że chciałaby inaczej to, nich nago dojdzie do dworca. Wówczas staniesz na głowie by to było podczas penetracji.