Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie styl?

Polecane posty

Każdy lubi co innego. :) Faktycznie, na co dzień pełna "wiktoriańska" stylizacja może sprawiać takie wrażenie, ale na spotkania z podobnymi ludźmi, na koncerty czy imprezy typu Castle Party jest idealna. ;)

Gość gość
Mnie się wydaje niewygodna. Jak już to steam-punk, ale to może dlatego, że trochę jestem chłopczycą i lepiej czuję się w ubraniach z pazurem.

Gość gość
19.19. Zawsze sie tak ubieram, nosze dużo vintage.

Gość gość
wygląda na to, że kobiety mają całkiem ciekawe pomysły na ubiór, dobrze wiedzieć

Gość gość
a ja jestem szczupła i ładna więc ubieram przeważnie odzież przylegająca do ciała, żeby uwydatnić walory :) Mistrzami w takiej odziezy oczywiście sa włosi i ostatnio tylko butiki włoskie jak wwwmytheresa.com czy https://havana.pl i jestem sliczna :D

Gość gość
fajna reklama

Gość gość
Fajnie,ze sa tu osoby,ktore preferuja czern i styl gotycki,bardzo mnie to cieszy,to jest orginalna elegancja.

Gość gość
trudno, mnie się ta moda podoba (nie wiktoriańska) i tak się właśnie ubieram na przemian z przetartymi jeansami i prostymi sukienkami

Gość gość
ja uwialbiam ciuchy w stylu vintage, mają swój klimat, są niesamowite i niepowtarzalne. Zdecydowanie wolę to, niż sieciówki. Nawet mam wyhaczony świetny sklep http://vintageclothes.pl/