Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to oznacza

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat i jestem facetem. Ostatnio moja przyjaciółka wypiła trochę za dużo na imprezie więc jej pomagałem ogarniałem i wogóle. Wcześniej ona mi pomagała zazwyczaj. Na następny dzień myślalem że mi podziękuje za pomoc a ona zaczęła mnie przepaszać i to co chwile przepraszała. Co to znaczy gdy kobieta zamiast dziękować przeprasza?

Gość gość
Masz 20 lat i nie rozumiesz sytuacji i słowa przepraszam? Eee, masz chyba z 10.

Gość gość
To całkiem normalne, że przeprasza ^^ w końcu za dużo wypiła i przez to Ty się nią zajmowałeś zamiast się bawić na imprezie. Mnie facet zawsze przeprasza a ja jestem wkurzona... i nawet nie chce mi się nim wtedy zajmować. Ja jego raz musiałam przepraszać za mały wypadek na wakacjach (za dużo %) :D

Gość gość
No tak ale to jest moja przyjaciółka kiedyś prawie byliśmy razem Dla mnie jako Chłopaka normalnie jest podziękowanie że się ogarniało czy coś przeciez to normalne że pomogę co miałem zostawić ją? ona wcześniej też mi pomagała więc ;) Ok czyli to tylko grzeczność Kobiet

Gość gość
Facet też powinien przepraszać, zależy od partnerów w sumie. Ale to całkiem normalne. Ty jej dziękujesz jak Cię ogarnia? Nie jest Ci głupio że przeholowałeś z alkoholem i nie czujesz, że powinieneś przepraszać? ;/ Jeśli się przeprasza to oznacza że się żałuje tego i to było nie na miejscu a jak dziękujesz to znaczy że to było w porządku i normalna sprawa, nie żałujesz tylko dziękujesz za pomoc. Trochę to jest różnica.